Gheorghe Poenaru: „Ne dorim victoria, dar se pare că vom juca pe un teren aproape impracticabil”

După remiza de pe teren propriu cu ultima clasată din seria I a Ligii a II-a, FCM Bacău se deplasează pe terenul penultimei clasate, Tricolorul Breaza.
„Va fi un meci destul de greu, fiindcă gazdele îşi joacă una din ultimele şanse de salvare. Din păcate, la Breaza ninge de rupe pământul şi se pare că vom juca pe un teren aproape impracticabil, care va dezavantaja echipa noastră”, a declarat antrenorul băcăuan Gheorghe Poenaru pentru bacaulsportiv.ro. Antrenorul FCM-ului a spus că obiectivul echipei sale în deplasarea de la Breaza este victoria, rezultat vizat şi de gazde.
„Va fi un joc dificil, în care starea precară a terenului va avea un rol mare. Noi nu renunţăm nicio clipă la lupta pentru menţinerea în eşalonul secund, aşa că nu avem decât varianta unei victorii în jocul cu băcăuanii”, a spus antrenorul Tricolorului, Florin Stăncioiu, pentru ligab.ro.
Meciul de la Breaza se va desfăşura începând cu ora 11 şi va fi arbitrat la centru de craioveanul Eduard Constantinescu, care va fi ajutat de asistenţii Andrei Constantinescu (Bucureşti) şi Valentin Cristea (Călăraşi) şi de rezerva George Rădulescu (Bucureşti).
Formaţiile probabile
TRICOLORUL BREAZA: Anghelache – B. Crăciun, Achiței, Petcu, B. Șandru – Negotei, Turiac, Liuba, Samson – Răuță, Vișan.
FCM BACĂU: Ignătescu – Mihălăchioaie, Adăscăliţei, Vajou, Dobârceanu – Doboş, Taban, Spiridon, Boboc – I. Radu, Tismănaru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.