Mesaj pentru Cornel Păduraru: „Baţi la Bucureşti, te califici şi eşti iertat”

Problema lipsei vizelor medicale de pe carnetele voleibaliştilor de la Ştiinţa Bacău l-a scos din sărite pe preşedintele clubului, Florin Grapă, care e foc şi pară la adresa profesorului Cornel Păduraru. Asta şi deoarece, nu cu mult timp în urmă, toţi sportivii de la Ştiinţa îşi făcuseră analizele, singura formalitate care mai trebuia îndeplinită fiind doar aplicarea unei ştampile de către un medic sportiv. „Sunt foarte supărat, e un lucru elementar, de bun simţ să ştii când îţi expiră vizele medicale. N-are nicio scuză pentru aşa ceva. În locul lui, aş pleca după o asemenea gafă”, a declarat Florin Grapă pentru bacaulsportiv.ro.
Deşi spune că în mod clar se va lăsa cu sancţiuni după scandalul vizelor medicale, Florin Grapă e dispus să îi mai acorde o şansă lui Cornel Păduraru. „Singura lui scăpare e să bată la Bucureşti iar apoi să se califice”, a spus preşedintele Ştiinţei Bacău.

5 comentarii la „Mesaj pentru Cornel Păduraru: „Baţi la Bucureşti, te califici şi eşti iertat””

  1. tu vorbesti expiratule…, nu ai batut pe nimeni mai valoros de cativa ani! Ai mai multi bani ca nicio alta echipa si termini pe trei patru. Oare nu ar fi timpul sa pleci si tu?

  2. Se stie ca la acest club antrenorul este moasa comunala.
    Asta e dorinta presedintelui.Chiar era treaba antrenorului sa alerge la PN sa puna vizele?

  3. organizare de toata mila! daca se califica merita iertat si angajat un om responsabil pentru astfel de activitati. treaba antrenorului e sa antreneze nu sa aiba grija de vizele medicale…. jenanta situatia mai ales ca grapa si paduraru lucreaza de mult timp impreuna.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.