Volei masculin, Divizia A2: Învinşi de vizele medicale

Din păcate, prima manşă a fazei a II-a a play-off-ului seriei Est din Divizia A2 la volei masculin a fost decisă de alţi factori decât cei sportivi. Din cauza lipsei vizelor medicale pe carnetele unor jucători, Ştiinţa a fost obligată să dispute jocul cu CSM Bucureşti cu numai 6 (şase) jucători. Fără libero şi fără rezerve !
În aceste condiţii, foarte tânăra garnitură băcăuană n-a avut nicio şansă în faţa unei echipe mai solide şi mai experimentate, CSM Bucureşti, care s-a impus fără mari probleme în trei seturi.
Cu toate acestea, voleibaliştii băcăuani au avut destule momente în care au jucat de la egal la egal cu adversarii lor, mai ales în cel de-al doilea set, au luptat, dar mai mult de-atât nu se putea. Rezultat final, ŞTIINŢA BACĂU – CSM BUCUREŞTI 0:3 (-12, -20, -10).
Păcat, fiindcă, dacă ar fi jucat cu garnitura completă, Ştiinţa i-ar fi putut învinge pe bucureşteni, care n-au arătat mari virtuţi care să-i fi făcut mari favoriţi ai play-offului.
„Îmi pare rău, este numai vina mea, nu m-am gândit la aşa ceva. Este pentru prima oară când mi se întâmplă şi cu siguranţă ultima. Îmi asum răspunderea pentru acest rezultat şi sper să ne revanşăm la Bucureşti”, a declarat antrenorul băcăuan Cornel Păduraru pentru bacaulsportiv.ro.
Iată şi componenţa bravei formaţii băcăuane: Marciu, Gal, Lele, Drăgan, Archimescu şi Olteanu.
Încă o precizare: se spune că la omul sărac, nici boii nu trag. Boii s-au numit astăzi Darius Meşca şi Cristian Botezatu şi, din postura de arbitri, au ţinut să mai dea câte-un brânci bucureştenilor, să termine mai repede.

5 comentarii la „Volei masculin, Divizia A2: Învinşi de vizele medicale”

  1. super rezultat, sunteti bravi tareee cum zice si articolul, bravo domnule paduraru, bravo echipei care s-a luptat din rasputeri sa faca 15 puncte pe set!!!!! DEMISIAAA greseli dinastea nu se admit, cand exista pretentiile promovarii!!! AFARAAAA

    1. Din câte ştiu, nu există nicio pretenţie de promovare, fiindcă nu sunt bani. Cât despre faptul că băieţii au fost bravi, ar fi trebuit să vii la sală să-i vezi.

    1. Încheiem aici polemica asta fără rost, dar deschide dicţionarul şi vezi ce înseamnă cuvântul respectiv.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.