Gabriel Armanu:”Am devenit blazaţi după victoriile din Challenge Cup”

La câteva ore după semieşecul din capitală, 33-33 cu Dinamo, antrenorul Gabriel Armanu ofta din greu cu gândul la punctul pierdut de Ştiinţa. Despre acest meci, în interviul următor.
Bacăul Sportiv: Care e explicaţia rezultatului de astăzi, de la Bucureşti?
Gabriel Armanu: Trebuia să ne mobilizăm mult mai bine, să ne concentrăm la finalizare. Probabil că jucătorii au privit clasamentul şi au crezut că va fi uşor, deşi le atrăsesem atenţia, însă cererile celor doi antrenori ai echipei n-au avut ecou. Am întâlnit o echipă Dinamo foarte bine mobilizată, foarte bine aşezată în teren şi cu o dorinţă de victorie cum nu am văzut la multe echipe în campionatul românesc. Ca majoritatea echipelor româneşti, noi am devenit blazaţi după cele două victorii din Cupa Challenge, dar eu sperăm să ne revenim până la meciul cu Minaur de duminică. Din păcate, au început să apară sincope şi totul e pe fondul psihic al jucătorilor.
B.S.: Ieri aţi avertizat că Dinamo a pedepsit orice echipă care a desconsiderat-o. S-a întâmplat acest lucru în această dimineaţă ?
G.A.: E un lucru firesc, pe care nu l-am inventat noi acuma, acela că în momentul în care nu-ţi apreciezi corect adversarul şi nu-l tratezi cu maximă seriozitate, atitudinea aceasta se întoarce împotriva ta. Exact asta s-a întâmplat astăzi.
B.S.: Eliodor Voica a pus egalul şi pe seama evoluţiei portarului dinamovist. Sunteţi de acord?
G.A.: Se pare că de când sunt antrenor la naţionala de tineret, sunt urmărit de evoluţiile foarte bune ale băieţilor pe care-i antrenez acolo. După ce, la meciul cu Pandurii, Criciotoiu a fost unul din cei mai buni jucători ai adversarilor, astăzi portarul Drenceanu a fost cel mai bun de pe teren.
B.S.: Aţi apucat să discutaţi cu jucătorii dinamovişti care evoluat împotriva lui Sporting Lisabona în urmă cu trei sezoane, în Cupa Cupelor?
G.A.: Am vorbit şi cu ei, dar noi avem deja informaţii mai proaspete şi am obţinut şi un DVD cu formaţia portugheză. Oricum, campionatul portughez nu este unul foarte puternic, dar rămâne să vedem la faţa locului cum vom reuşi să ne mobilizăm. De fapt, la noi nu meciurile cu miză, cu echipele puternice, sunt problema, atunci jucătorii sunt super-motivaţi şi dau totul. Problema noastră e la meciurile cu ultimele clasate, atunci când jucătorii cred că doar faptul de a îmbrăca treningul Ştiinţei le va aduce şi victoria, lucru care nu e normal.

5 comentarii la „Gabriel Armanu:”Am devenit blazaţi după victoriile din Challenge Cup””

  1. cand ai sa iti asumi vreodata o infrangere??…cand nu ai sa mai dai vina pe jucatori?? aici nu suntem la fotbal cu expresii de genu …cand imbraca treningul stiintei se cred invingatori…las-o ca macane…

  2. Cu ce-i de vina Gabi ca baietii rateaza din 7m? Oare Gabi a jucat astazi pe teren?
    Dar Otto Hell ce face?Urla si atat…

  3. otto este responsabil pt. ca el taie si spanzura.De ce a cerut T,la un moment nepotrivit si a fost anulat golul lui Paunica.Palaria STINTA este prea mare pt. un mos.LA PENSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.