Volei feminin, Divizia A1: Studentele sunt în grafic (Ştiinţa Bacău – CSU Medicina Tg. Mureş 3:0)

Doar 69 de minute le-au fost suficiente voleibalistelor pregătite de Florin Grapă şi Melu Manta pentru a-şi trece în cont o nouă victorie, în faţa unui adversar din a doua jumătate a ierarhiei primei ligi.
Dacă în primul set, băcăuancele au condus da capo al fine şi au câştigat la 19, cel de-al doilea set a fost controlat de mureşence în prima parte, până la 10-11, după care, odată cu intrarea Nikolinei Kovacic lucrurile au revenit la normal, iar băcăuancele au câştigat la 20, după ce au avut 24-16. „Aşa suntem noi românii, n-avem tăria, mentalitatea să murim cu adversarul de gât”, a spus după meci cu năduf Florin Grapă despre acest set.
Ultimul set a fost şi cel mai scurt, voleibalistele Ştiinţei punând rapid punct meciului şi apropiindu-se cu încă un pas de Final Four. Rezultat final, Ştiinţa Bacău – CSU Medicina Tg. Mureş 3:0 (19, 20, 14).
„A fost un meci normal, între două echipe care fac parte din categorii valorice diferite. Adevărul este că noi nu am făcut un meci deosebit astăzi, dar important e că nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei” , a declarat antrenorul principal al Ştiinţei pentru bacaulsportiv.ro.
ŞTIINŢA BACĂU : Polishchuk (Niţulescu), Chivorchian, Iosef, Anghel (Truţă), Purice (Kovacic), Herlea. Libero – Manu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.