Fotbal, Liga a II-a: De vineri se vând abonamente pentru retur

Gata cu gratuităţile pe stadionul „Municipal”, începând cu returul acestei ediţii de campionat. Clubul FCM Bacău a tipărit şi înregistrat la autorităţile fiscale trei tipuri de abonamente pentru cele opt meciuri de pe teren propriu din retur. Astfel, un abonament la tribunele I, a II-a şi peluze costă 25 de lei, la tribuna zero (sub oficială) 100 de lei, iar la tribuna oficială, 2500 de lei.
Abonamentele urmează să fie puse în vânzare de vineri, la secretariatul clubului (sub tribuna a II-a), mâine între orele 9-12, iar de luni între orele 8.30-16.30. Un bilet achiziţionat în ziua meciului va costa 5 lei.
Altfel, FCM Bacău va disputa mâine, de la ora 12.00, pe terenul sintetic din Piatra Neamţ, un meci amical cu formaţia de Liga a III-a Municipal Petrotub Roman. Cum e greu de crezut că Federaţia Română de Fotbal va fi de acord cu amânarea debutului returului, elevii lui Gheorghe Poenaru vor avea primul meci oficial vineri, 26 februarie, de la ora 17.30, în compania lanternei roşii a seriei I, CSM Râmnicu Sărat.

5 comentarii la „Fotbal, Liga a II-a: De vineri se vând abonamente pentru retur”

  1. Aveam ferma convingere ca sunteti un site de informare corect si profesionist,va rog asadar insistent sa nu ma/ne dezamagiti !! nu mai aruncati pe piata stiri din astea chifla ! ! NU SE ELIBEREAZA nici un abonament ! la club nu stie nimeni nimic,poate de saptamana viitoare. am mai pierdut si o ora jumate sa merg pana acolo…..

    1. Îmi pare sincer rău dacă lucrurile stau cum spuneţi dvs., doar că sursa ştirii era chiar din interiorul clubului, respectiv de la directorul sportiv, Daniel Scânteie.

  2. Da,din pacate 🙁 am fost la club,la secretariat iar acolo nu stie nimeni nimic,poate de saptamana viitoare !

  3. Am citit si eu stirea undeva pe aici,sa vedem acu cine are dreptate,fatuca aia ,secretara a zis ca mai devreme de martzi miecuri e imposibil….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.