Handbal, juniori I: CSS Bacău – LPS Roman 35-37 (15-12)

Tinerii handbalişti băcăuani pregătiţi de Eric Berza au pierdut derby-ul disputat pe teren propriu cu LPS Roman, dar şi şefia clasamentului seriei A. Cu toate că au condus ostilităţile timp de 44 de minute, băcăuanii au avut un ultim sfert de oră dezastruos, în care greşelile s-au ţinut lanţ. Astfel, în faza de apărare s-au primit nepermis de multe goluri de pe extrema dreaptă, de la un jucător de mână dreaptă, iar 25 de goluri încasate în 30 de minute sunt extrem de multe, chiar şi la acest nivel. În faza de atac, gazdele s-au pierdut, atunci când romaşcanii s-au apărat avansat iar în final n-au mai avut răbdare să construiască faze de atac cursive, mizând doar pe acţiuni personale, majoritatea eşuate.
Cei doi pseudo-arbitri din Iaşi, cărora nici nu le mai pomenesc numele, au arătat că nu-s în stare să conducă niciun meci de juniori, dictând eliminări anapoda cu nemiluita, mai ales împotriva băcăuanilor, care au jucat la un moment dat şi în trei jucători de câmp, şi au fluierat în compensaţie pe final, închizând ochii la o suită de forţări şi paşi comise de gazde. Nu spun că de asta au pierdut băcăuanii, dar „taraful de la Iaşi” a mai oferit o mostră de ridicol.
CSS Bacău: Munteanu, Comoraşu – Liţă (9 g), Moisă (5), Ursu (5), Craiu (4), Sabău (4), Vârnav (4), Gabor (2), Preser (2). Antrenor – Eric Berza.

2 comentarii la „Handbal, juniori I: CSS Bacău – LPS Roman 35-37 (15-12)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.