Ştiinţa pleacă sâmbătă cu avionul la Zaporoje

După frumoasa victorie obţinută ieri seară, în faţa celor de la Motor Zaporoje, handbaliştii Ştiinţei Bacău au avut liber astăzi, urmând ca de marţi să înceapă pregătirea returului optimilor Challenge Cup, din Ucraina.
Plecarea delegaţiei băcăuane spre Zaporoje este prevăzută pentru sâmbătă după-amiază, cu un charter care va decola de pe aeroportul din Bacău. Manşa a doua a disputei dintre Ştiinţa Bacău şi HC Motor ZNTU ZAS este programată pentru duminică, 21 februarie, de la ora 16.00, în Palatul Sporturilor „Yunost” din Zaporoje.
Foto: www.stiintahandbal.ro

9 comentarii la „Ştiinţa pleacă sâmbătă cu avionul la Zaporoje”

  1. Si in avion la Real sau Manchester intra uneori suporteri fideli,tot charter fiind !!
    Bine inteles aici e nevoie de concursul celor de la Stiinta ! cu certitudine in acel avion raman 20-30 locuri goale…..

    1. Fără să fi vorbit cu cei de la Ştiinţa, ştiu că sportivii au superstiţiile lor, una dintre acestea fiind aceea de a nu lua pe nimeni în mijlocul de transport cu care călătoresc. De aceea am presupus că, nefiind o cursă de linie, nu vor lua pe nimeni, dar promit să mă interesez şi să vă dau un punct de vedere oficial.

  2. Nici nu credeam ca va fi altfel. in principiu nici nu e nimeni de acuzat,stiu insa ca de nenumarate ori cel putin la meciurile Stelei in avionul cu delegatia oficiala a echipelor care ne vizitau veneau si un grup de suporteri. stiu 100 % asta .

    1. Pentru consolare, aflaţi că Bacăul Sportiv vă va ţine la curent cu evoluţia scorului în timp real.

    1. Deocamdată nu a anunţat nimeni televizarea, nici măcar ucrainenii nu transmit meciul în direct.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.