UMPLEŢI-LE BAGAJELE CU GOLURI ! (Ştiinţa Bacău – Motor ZNTU ZAS Zaporoje, duminică, ora 17, live score pe bacaulsportiv.ro)

După ce ieri Bucovina Suceava şi Steaua au surclasat echipele ucrainene cu care s-au întâlnit, azi e rândul Ştiinţei să ia o opţiune decisivă pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei Challenge, în faţa celor de la Motor Zaporoje. Formaţia ucraineană este debutantă în competiţiile europene şi are un lot tânăr , cu câteva excepţii, printre care se numără şi vedeta echipei. Cel mai valoros handbalist al formaţiei ucrainene este de departe Viaceslav Lochman (33 de ani), un uriaş de 1,95 metri şi 105 kilograme, fost coechipier cu Gurkovsky la ZTR Zaporoje, fost component al naţionalei Ucrainei şi fost jucător în Bundesliga, la TV Großwallstadt.
De partea cealaltă, băcăuanii doresc să uite eşecul de pe teren propriu cu Pandurii şi să facă pasul decisiv spre sferturile de finală ale competiţiei. Din păcate, echipa noastră continuă să se confrunte cu probleme medicale, în afara lui Sabin Ignat, recent operat, antrenorii Otto Heel şi Gabriel Armanu nu vor putea conta pe Cristian Ghiţă, suspect de discopatie, în timp ce Ionuţ Rotaru nu va evolua în plenitudinea forţelor.
Spectatorii sunt aşteptaţi să umple Sala Sporturilor din Bacău pentru a-şi purta favoriţii spre o victorie cât mai categorică. Biletele de intrare costă 5 lei şi vor putea fi procurate de la casa sălii începând cu ora 15.45.
Meciul Ştiinţa MD Bacău – Motor ZNTU-ZAS Zaporoje va fi arbitrat de o brigadă slovacă, formată din Peter Hascik şi Zbislav Otapka, care vor fi supervizaţi de rusul Ghenadi Ocheretin.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.