Volei feminin, Divizia A1: Ştiinţa a câştigat în tie-break la Piatra Neamţ!

Voleibalistele de la Ştiinţa Bacău s-au impus în tradiţionalul derby cu Unic Piatra Neamţ, de data aceasta în deplasare, la capătul unui joc foarte frumos, contând pentru etapa a XVII-a a Diviziei A1. Băcăuancele au început în trombă, adjudecându-şi primul set la 17. „Dacă am fi continuat să jucăm aşa, câştigam cu 3:0 fără probleme”, ne-a declarat Florin Grapă.
Gazdele au revenit în meci şi au câştigat următoarele două seturi, pentru ca setul al patrulea să revină la limită studentelor, 25-23. Tie-breakul a fost la discreţia băcăuancelor, care au mai trecut un hop important în drumul spre careul de aşi al campionatului. Rezultat final, UNIC PIATRA NEAMŢ – ŞTIINŢA BACĂU 2:3 (-17, 18, 19, -23, -10).
Antrenorii Florin Grapă şi Melu Manta au început disputa cu următoarele jucătoare: Polishchuk, Anghel, Herlea, Chivorchian, Kovacic, Iosef, libero – Manu. Au mai evoluat: Niţulescu, Purice şi Truţă.
Sunt foarte mulţumit că am câştigat, fiindcă acesta era şi scopul nostru, să ne menţinem distanţa faţă de Penicilina Iaşi. Un eşec al nostru la Piatra Neamţ coroborat cu o victorie a ieşencelor la Târgu Mureş ar fi complicat puţin situaţia. Aşa însă, cred că în proporţie de 90 la sută suntem calificaţi în careul de aşi”, a spus Florin Grapă pentru bacaulsportiv.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.