Unde mergem în week-end ?

Capul de afiş al competiţiilor sportive care vor avea loc în week-end la Bacău este ţinut de handbalul masculin. Astfel, duminică, de la ora 17, la Sala sporturilor, Ştiinţa va disputa prima manşă a optimilor Cupei Challenge, în compania ucrainenilor de la Motor „ZNTU-ZAS” Zaporoje.
Calendarul competiţional al sfârşitului de săptămână este deschis vineri de voleiul masculin. Băieţii de la Ştiinţa susţin, de la ora 17, în Sala sporturilor, prima partidă din play-off-ul Diviziei A2, împotriva formaţiei CSS Deltacons Tulcea. Sâmbătă, de la ora 9.00, în aceeaşi locaţie, cele două echipe vor disputa al doilea meci din play-off.
Tot sâmbătă, dar de la ora 11, în Sala sporturilor, handbalistele de la Ştiinţa joacă pentru primul succes al sezonului cu HCM Buzău. În aceeaşi zi, de la ora 12, pe terenul „Ştiinţa” (în spatele tribunei a II-a a „Municipalului”), avem fotbal, FCM Bacău urmând să susţină o nouă partidă de verificare, de data aceasta cu FC Botoşani.
Meniul sportiv de week-end mai include şi atletism, sâmbătă după-amiază, de la ora 16 şi duminică dimineaţă, de la ora 9. Sala de Atletism va găzdui o nouă ediţie a Memorialului „Dorin Melinte”, rezervat juniorilor I, II şi III.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.