Handbal feminin, Liga Naţională: PENTRU ONOARE ŞI CULORI (Ştiinţa Bacău – HCM Buzău, sâmbătă, ora 11, live pe bacaulsportiv.ro)

După ce a pierdut categoric la Rapid şi a cedat pe final acasă cu Oţelul, două jocuri care teoretic puteau fi câştigate, partida cu HCM Buzău a devenit o chestiune de onoare pentru handbalistele de la Ştiinţa Bacău. În primul rând, fiindcă elevele lui Ion Arsene vor avea în faţă echipa în faţa căreia a cucerit singurul punct din această ediţie de campionat, chiar dacă gruparea buzoiană s-a mai întărit între timp şi visează chiar la cupele europene în sezonul viitor. De asemenea, handbalistele băcăuance ar trebui să-şi amintească faptul că îmbracă tricoul unei echipe de tradiţie în handbalul feminin românesc şi au un blazon de apărat. În ultimele două jocuri de pe teren propriu, fetele de la Ştiinţa au cedat in extremis, pe final. E timpul pentru o victorie. Haideţi, fetelor, că se poate !
Partida Ştiinţa Bacău – HCM Buzău, din cadrul etapei a XV-a a Ligii Naţionale, va fi arbitrată de cuplul hunedorean Laurenţiu Pop – Viorel Mokany.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.