Otto Heel : „De când îşi permite Omer să aprecieze cu cine ne pregătim ?”


L-am rugat pe antrenorul Ştiinţei Bacău să comenteze declaraţia lui Aihan Omer, conform căreia nu e normal ca echipa campioană, HCM Constanţa, să se se deplaseze la Bacău pentru meciuri amicale, acuzând, astfel, cele două grupări de jocuri murdare. Tehnicianul băcăuan s-a arătat iritat de afirmaţiile lui Omer :„De când îşi permite el să aprecieze cu cine facem noi pregătirea? Nu ştiu dacă a fost ceva murdar în jocul de azi, cred că i-am răspuns pe teren.”
Referitor la următoarele meciuri ale Ştiinţei, Otto Heel a spus : „Sigur că, de acum, toate meciurile vor fi grele, cel puţin cele din luna februarie, deoarece campionatul este foarte disputat. Noi ne dorim îndeplinirea obiectivului pe care ni l-am propus (clasarea pe podium-n.r.), dar să nu uităm că avem un lot valoric destul de restrâns. În aceste condiţii, orice accidentare ne poate deregla toată activitatea.”

5 comentarii la „Otto Heel : „De când îşi permite Omer să aprecieze cu cine ne pregătim ?””

  1. cica, pana la urma, n-ar fi declarat acest lucru, are el un „prieten ” in Resita, care i-a lansat o intrebare, iar raspunsul la modificat dupa bunul plac

  2. De obicei Omer nu prea raspunde la telefon! Cred ca l-a luat frica de cand cu stenogramele 🙂
    Pt. koykoo
    Aceasta intrebare, in legatura cu declaratia, i-a fost pusa la interviu, dupa meci, iar el a explicat de ce s-a ajuns sa aiba acea forma!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.