Handbal feminin, Liga Naţională: MECIUL ULTIMEI SPERANŢE (Ştiinţa Bacău – Oţelul Galaţi, miercuri, ora 17.00, sala „Orizont”)


Penultima etapă a turului Ligii Naţionale la handbal feminin programează la Bacău un meci crucial pentru Ştiinţa. Adversară îi va fi Oţelul Galaţi, formaţie aflată în criză de formă şi pe care studentele băcăuance le-au învins acum o lună în „Cupa de Iarnă” de la Roman. Ca unul care am văzut acel meci, controlat în totalitate de fetele noastre, cred că elevelor lui Ion Arsene le este la îndemână victoria, care e obligatorie pentru a mai păstra speranţe de salvare.
Ştiinţa vine după un meci bun făcut pe terenul revelaţiei sezonului, Universitatea Reşiţa, şi, având ascendentul victoriei din decembrie, de la Roman, trebuie să învingă.
De partea celalaltă, gălăţencele s-au întărit recent cu portăriţa pe care Bacăul n-a avut bani s-o legitimeze, Georgiana Stoleru, dar şi cu un inter experimentat, Georgeta Grigore.
Meciul se va disputa în Sala „Orizont” şi să sperăm că publicul băcăuan va veni în număr mare pentru a o purta pe Ştiinţa spre primul succes al sezonului. Partida va fi arbitrată de un cuplu vasluian alcătuit din Liviu Gheorghiu şi Sebastian Hagiu.
Iată şi celelalte jocuri ale etapei de miercuri: HC Zalău – Rapid CFR Bucureşti (ora 14.00), Dunărea Brăila – Tomis Constanţa (ora 16.00, în direct la DIGISPORT), Rulmentul Braşov – HCM Roman, U Jolidon Cluj – Universitatea Reşiţa, Oltchim Rm. Vâlcea – HCM Baia Mare (ora 17.00) şi Cetate Deva – HCM Buzău (ora 18.00).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.