Handbal feminin, Liga Naţională: E loc de surprize ? (Ştiinţa Bacău – HCM Baia Mare, sâmbătă, ora 11.00, sala „Orizont”)

Handbalistele băcăuance revin pe teren propriu, din păcate nu în Sala Sporturilor şi, colac peste pupăză, fără antrenor principal după demisia Gabrielei Manea.  Tocmai de aceea, e greu de crezut că vom putea avea parte de surprize, deşi handbalistele băcăuance sunt datoare să dea totul şi ceva în plus în partida cu cea de-a treia clasată, HCM Baia Mare, care este şi reprezentanta ţării noastre în Cupa EHF.

Maramureşencele sosesc la Bacău cu obiectivul precis de a-şi recupera punctele pierdute etapa trecută surprinzător pe teren propriu, cu Dunărea Brăila. De cealaltă parte, va fi interesant de văzut dacă, după ce şi-au demis practic antrenoarea prin evoluţiile submediocre,  băcăuancele vor avea vreo tresărire de orgoliu şi vor răsturna calculele hârtiei. De altfel, Gabriela Manea a spus că meciul a fost pregătit temeinic: „Vreau să se înţeleagă că nu am dat bir cu fugiţii, partida de sâmbătă a fost pregătită în cele mai mici detalii, există o strategie pusă la punct”, a declarat antrenoarea demisionară a Ştiinţei. Partida de sâmbătă, care va conta pentru etapa a X-a a Ligii Naţionale la handbal feminin, va avea loc în sala „Orizont”, de la ora 11.00, şi va fi arbitrată de cuplul gălăţean Adrian Dima – Florin Ichim.

În primul meci al etapei, Oltchim Rm. Vâlcea – HC Zalău 36-24 (21-16). Celelalte partide ale rundei: Cetate Deva – HCM Roman, HCM Buzău – Tomis Constanţa, Rulmentul Braşov – Oţelul Galaţi, Dunărea Brăila – Universitatea Reşiţa şi U Jolidon Cluj – Rapid CFR Bucureşti.

6 comentarii la „Handbal feminin, Liga Naţională: E loc de surprize ? (Ştiinţa Bacău – HCM Baia Mare, sâmbătă, ora 11.00, sala „Orizont”)”

  1. Miroase a complot ce i s-a intamplat Gabrielei Manea, se pare ca demisia era asteptata de unele hiene. Rusine handbalistelor care au „lucrat-o”!

  2. Demisia era asteptata si s-au facut pregatiri inca din vara.Sa ne aducem aminte in ce incertitudine si cu cite probleme s-a facut pregatirea din vara si citi dadeau tircoale pe la echipa.Acum era echipa de LN nu de ultimul loc in div A unde o lasasera.
    Pacat in primul rind de Gabi Manea,Adriana Popa si de visele lor! Dar nu mor caii cind vor cateii!

  3. Se pare ca Eugen are dreptate.Asa cum declara dl Grapa (Ziarul de Bc) Adi Popa va fi ajutata ca antrenort secund de „cineva din interiorul echipei care va cistiga astfel mai multi bani”
    Banul ii face pe oameni sa-si arate adevarata fata.

    1. Cred că publicul va sancţiona asemenea manevre. Desigur, în situaţia în care şirul de înfrângeri va continua.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.