Handbal masculin, echipa naţională: Chike a înscris un gol în egalul contra Elveţiei

Naţionala de handbal masculin a României a remizat, vineri, la Badajoz, cu reprezentativa Elveţiei, scor 30-30 (15-17), în primul meci din cadrul Turneului Memorial Domingo Barcenas, găzduit de Spania.
Marcatorii echipei României au fost Toma 8 goluri, Jurcă 4, I. Stamate 3, Sabou 3, Csepreghi 3, Ciubotariu 2, Novanc 2, Ghionea 2, Irimescu 1, Rohozneanu 1 şi Onyejekwe 1.
„A fost un meci de pregătire, în care am urmărit mai multe elemente. Elveţia a condus la pauză cu două goluri, dar apoi am echilibrat meciul. Sperăm ca în următoarele două meciuri, cu Brazilia şi Spania, băieţii să se concentreze mai bine şi să reuşim să abordăm meciurile cu mai multă ambiţie”, a declarat la finalul partidei antrenorul secund Sorin Toacsen.
În următoarele două meciuri, reprezentativa României va juca împotriva Braziliei (sâmbătă, ora 18.00) şi a Spaniei (duminică, ora 14.00), acestea fiind ultimele teste înaintea partidelor oficiale din cadrul grupei a II-a preliminare a CM din 2011. Între 15 şi 17 ianuarie, în Finlada, tricolorii vor juca împotriva echipei ţării gazdă, a Bosniei-Herţegovina şi a Marii Britanii, pentru singurul loc calificant în play-off-ul Campionatului Mondial din 2011.

Sursa: Mediafax

UPDATE: Extrema Ştiinţei Bacău a mai înscris un gol şi în partida câştigată de naţionala României sâmbătă, cu Brazilia, scor 28-24 (13-11).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.