Cei doi descreieraţi din Zalău


Fără îndoială că invitarea echipei de handbal HC Zalău la turneele amicale e o decizie cât se poate de neinspirată, din cauza circului făcut de banca tehnică a ardelenilor. În prima zi a „Cupei de Iarnă” de la Roman, echipa din Zalău a evoluat fără „managerul” Gheorghe Tadici pe bancă. Asta nu înseamnă, însă, că a fost linişte în sală la partidele ardelencelor, dimpotrivă. Antrenorul Sorin Rădulescu a oferit jalnice reprezentanţii, organizatorii fiind la un pas să sune la 112 pentru solicitarea unei ambulanţe dotate cu cămaşă de forţă de ultimă generaţie. Personajul respectiv a zbierat continuu la toată lumea: jucătoare, arbitri, spectatori, chiar şi la el însuşi.
Numitul Rădulescu a aplicat metodele moderne de motivare ale jucătoarelor de handbal, învăţate de la „guru” Tadici. Iată câteva mostre: „te omor, te omooooor”, „Oana, ştii ce eşti? O tâmpită! O tâmpită şi o nesimţită!”, plus înjurături birjăreşti pe care nu le pot reproduce. Totodată, mamelucul a protestat la mai toate deciziile arbitrilor, scoţându-l din sărite până şi pe antrenorul romaşcan Cornel Bădulescu care, sătul de circul ieftin al omologului său, i-a înmânat un fluier, să arbitreze el!
Nevroticului Rădulescu i s-a alăturat, marţi dimineaţă, psihopatul-şef Tadici, care a şters pe jos cu handbalistele sale, pe care le-a făcut albie de porci şi nu numai atât. Grobianul a trecut inclusiv la molestarea fizică a uneia dintre jucătoarele de la HC Zalău, în huiduielile asistenţei. Din meniu a făcut parte, bineînţeles, şi intrarea pe teren cu scopul de a-i intimida pe arbitri care, lipsiţi de personalitate, au fluierat cum le dicta Gheorghe. Şi când te gândeşti că un asemenea individ face parte din Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal!!!
O ultimă precizare, pentru medicii care-l vor avea în grijă pe Rădulescu: în disputele pe care le-a avut cu spectatorii, individul a tot invocat oile. Nu-i exclus ca măscăriciul să fi avut oarece experienţe adolescentine cu respectivele animale.

0 comentarii la „Cei doi descreieraţi din Zalău”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.