Handbal juniori, FOTO: A început Memorialul "Marcel Păunică"


În această dimineaţă, la sala „Orizont”, a debutat o nouă ediţie a Memorialului „Marcel Păunică”, rezervat celor mai tineri handbalişti din judeţul Bacău. Anul acesta, participă mai multe echipe ale CSS Bacău, LPS Oneşti şi, o extrem de frumoasă surpriză, de la Şcoala „George Enescu” Tescani.
Deşi amicale, meciurile sunt tratate cu maximă seriozitate de micii handbalişti, dar şi de antrenorii lor, semn că se pune pasiune, iar acolo unde se munceşte cu pasiune, vor apărea mai mult ca sigur şi rezultatele.
Update: După o reuşită sesiune de meciuri în cursul dimineţii, au urmat alte meciuri după-amiază, care au culminat cu „meciul-vedetă” de la ora 18.00, în care s-au întâlnit o formaţie alcătuită din foste glorii ale handbalului băcăuan şi echipa de juniori III a CSS Bacău, pregătită de profesorul George Călin, sufletul acestei manifestări. A fost un meci spectaculos, cu numeroase faze aplaudate la scenă deschisă de numerosul public spectator prezent.
Miercuri dimineaţă, de la ora 9.00, se vor disputa ultimele trei meciuri, festivitatea de premiere urmând să aibă loc în jurul orei 11.00.
Iată, în continuare, o galerie foto din prima zi a competiţiei.


2 comentarii la „Handbal juniori, FOTO: A început Memorialul "Marcel Păunică"”

    1. E una din acele competiţii unde se joacă în primul rând pentru gloria sportului, iar rezultatele nu contează.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.