Minifotbal, Campionatul Municipal: Tofan Sport, campioană de toamnă


Turul ediţiei a IV-a a Campionatului Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier se apropie de sfârşit odată cu venirea sezonului rece. După derby-ul etapei dintre Tofan Sport şi SC Andisimo, cunoaştem deja campioana de toamnă, şi anume Tofan Sport. Derby-ul etapei ne-a rezervat, după cum era şi de aşteptat, un meci extrem de spectaculos, mai ales în contextul în care SC Andisimo conducea deja cu 2-0 în min.5 al primei reprize, însă în cele din urmă liderul campionatului s-a impus cu 7-4, graţie şi reuşitelor spectaculoase ale lui Corneanu Claudiu.
Duminică, pe baza sportivă Lider Sport, a continuat seria meciurilor din campionatul de minifotbal cu partida dintre Cartier URA şi Legendele. Legendele au demonstrat încă o dată la nivelul întregului colectiv că sunt o echipă vie, în timp ce jucătorii de la Cartier URA încă nu reuşesc să se regăsească.
Un alt meci senzaţional a fost cel dintre Fortuna 40 şi SC Ermacom, încheiat cu scorul de 7-5 în favoarea echipei mai inspirate la faza de finalizare, SC Ermacom. În cadrul acestei etape, FC Coriolan nu a avut un meci prea dificil în faţa celor de la Generali Bacău care însă totuşi a surprins prin faptul că a reuşit chiar să domine jocul în prima repriză. În rest, a fost un meci care s-a înscris într-o notă dominată de fair-play cu excepţia unui cartonaş roşu acordat lui Stratulat Cezar pentru un gest nesportiv care a ţinut cu orice preţ să iasă în evidenţă.
FC Nordului vs. X-Carp a fost un meci foarte frumos care s-a terminat cu 7-2 în favoarea celor de la X-Carp. Pe de cealaltă parte FC Nordului a reuşit chiar un meci foarte bun, demonstrând că se află într-o formă ascendentă după un start mai dificil.
Etapa a XIV-a ne-a rezervat încă un meci de egalitate, ceea ce destul de rar se întâmplă pe terenul de minifotbal, de data aceasta protagoniştii fiind Nuntaşii Poşta Atlassib şi FC Afezam. Andrei Alexandru a fost cu siguranţă jucătorul a cărui lipsă s-a simţit cel mai mult în tabăra Nuntaşilor.
Dedeman continuă seria neîntreruptă a victoriilor, după un rezultat pozitiv înregistrat în cadrul acestei etape şi în faţa celor de la Red Team care reuşeau totuşi să conducă cu 2-1 la pauză, însă încă o dată experienţa celor de la Dedeman a făcut diferenţa.
În ultimul meci al penultimei etape a turului de campionat FC Transport Bistriţa a reuşit să se impună în confruntarea cu Gim Sport într-un meci de excepţie în care tranportatorii au fost nevoiţi să-şi tureze la maxim motoarele pentru a-şi revendica victoria în cele din urmă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.