Minifotbal, Campionatul Municipal: Transport Bistriţa revine spectaculos


La finele săptămânii trecute, s-au jucat toate meciurile din cadrul etapei a XIII-a a Campionatului Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier.
Seria partidelor a început vineri cu o surpriză foarte frumoasă, şi anume a celor de la FC Nordului, care s-au impus în faţa formaţiei FC Afezam, rezultat care relansează cursa pe finalul turului de campionat, în a doua parte a clasamentului. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât FC Afezam a condus cu 2-0, dar situaţia s-a răsturnat la intrarea pe teren a lui Gheorghiţă Foamete, care a schimbat fundamental jocul celor de la FC Nordului.
O altă surpriză a fost produsă de FC Transport Bistriţa, care s-a impus în faţa ocupantei locului 3, SC Ermacom, în urma unui meci de toată frumuseţea, cu răsturnări de scor care au făcut ca jocul să fie unul foarte disputat. SC Ermacom a revenit de la 5-1 pentru FC Transport Bistriţa, înscriind de şase ori consecutiv, dar a părăsit terenul învinsă!
Un joc plăcut a fost înregistrat şi în cadrul disputei dintre Legendele şi Red Team, încheiat cu rezultatul de 4-2 în favoarea Legendelor. Red Team a fost echipa care a arătat o altă faţă, dovedind încă o dată că se află într-o creştere de formă continuă.
Meciul dintre Gim Sport şi Cartier URA a fost decis de prestaţia lui Adi Gondac, care şi-a condus echipa la victorie, cu scorul de 6-3, chiar dacă au jucat mai bine de 10 minute în inferioritate numerică. Cartier URA a ratat inclusiv cu poarta goală la scorul de 4-3, ceea ce probabil a constiuit momentul psihologic al meciului.
SC Andisimo continuă seria reuşitelor, impunându-se cu 6-1 în faţa celor de la Fortuna 40, într-un meci câştigat de echipa mai tehnică. Tot în cadrul etapei a XIII-a, X-Carp a reuşit să treacă de Generali Bacău după un meci foarte disputat şi echilibrat. Adrian Ichim, cu cele 3 reuşite ale sale, a fost şi jucătorul partidei, conducându-şi echipa spre o victorie meritată.
Ultima partidă a acestei etape s-a disputat duminică de la ora 18.00, între Tofan Sport şi FC Coriolan, scor final 3-2. Astfel, liderul a mai trecut un hop destul de important, în urma unui joc exclusiv pentru rezultat, cu destul de multe cartonaşe de ambele părţi.
În superliga a doua, s-au jucat două partide dintre care FC Anonimii şi Rochdale, încheiat cu scorul la limtă de 5-6, jucătorul meciului fiind Sorin Crăciun. FC Amatorii au reuşit să câştige în faţa celor de la FC Bambus cu 4-3, Cristi Anchidim fiind jucătorul care a făcut diferenţa pe teren.
Iată rezultatele complete din Superliga I şi cei mai buni jucători:
Tofan Sport – FC Coriolan 3-2 (Sergiu Matei), SC Andisimo – Fortuna ’40 6-1 (Constantin Olaru), SC Ermacom – FC Transport Bistriţa 8-9 (Robert Nasie), Gim Sport – Cartier URA 6-3 (Adi Gondac), Legendele – Red Team 4-2 (Radu Trandafir), Dedeman – Nuntaşii Poşta Atlassib 3-2 (Ionel Pavăl), FC Afezam – FC Nordului 2-11 (Gheorghiţă Foamete) şi X-Carp – Generali Bacău 3-1 (Adrian Ichim).
După 13 runde, clasamentul Superligii I se prezintă astfel:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.