TEMBELIZIUNILE



Am asistat aseară la unul din punctele de vârf ale prostiei şi incompetenţei în televiziunile din România.
În primul rând, datorită deciziei alianţei cretinoide LPF-Antena 1, care a hotărât programarea meciului Steaua – FC Vaslui la aceeaşi oră cu FC Barcelona – Real Madrid alături, bineînţeles, de neafişarea măcar a timpului de joc scurs, ca să nu mai vorbim de echipe sau scor. Batjocură totală la adresa microbiştilor români.
În al doilea rând, a fost transmisiunea jalnică a lui „El Clasico”, efectuată de DIGISPORT. Ideea trimiterii a doi reporteri la faţa locului nu a fost una tocmai rea. Cu condiţia ca aceştia să se ocupe de materiale de atmosferă, înainte şi după meci. Nedispunând de mijloace tehnice adecvate, comentariul live de la faţa locului a fost un mare CHIX, atât din cauza defazajului jenant dintre sunet şi imagini cât şi din cauza ritmului radiofonic în care au înţeles cei doi comentatori să transmită.
Concluzia e una singură: avem nişte televiziuni de RAHAT pe care le doare în paişpe de telespectatori.

0 comentarii la „TEMBELIZIUNILE”

  1. total de acord , unde mai pui ca astia de la gsp sunt pe langa prosti si sadomasochisti ei programeaza meciuri vinerea la ora 14 .00 !!!pai cine poate sa se uite la tv vinerea la ora 14.00 ???ca audienta face meciul de la ora 14.00 ??cati spectatori pot sa vina la stadion vinerea la ora 14.00 ???dar pe ei nu ii intereseaza , pe ei ii doare doar de „granzii” pitici din bucuresti !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.