Minifotbal: Campionatul Municipal a ajuns la etapa a XII-a


În acest weekend se vor juca meciurile din cadrul etapei a XII-a a Campionatului Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier. Sâmbătă de la ora 17.00 baza sportivă Lider Sport va găzdui partida dintre Generali Bacău şi FC Afezam, într-un meci dintre două echipe care până acum au dat dovadă de mult fair-play.
Tot sâmbătă, dar de la ora 18.00, FC Transport Bistriţa va întâlni pe SC Andisimo, într-o confruntare demnă de cel mai mare interes dacă este să luăm în considerare evoluţia din ultimele etape ale celor două echipe. De menţionat că SC Andisimo se află pe locul doi în clasament la mică distanţă de Tofan Sport, astfel încât orice eşec i-ar îndepărta de liderul la zi.
Duminică va continua seria meciurilor, de la ora 16.00, cu întâlnirea dintre Fortuna ‘40 şi Tofan Sport , în timp ce FC Coriolan va întâlni în cadrul acestei etape pe X-Carp. După o serie de prestaţii remarcabile din campionat „coriolanii” trebuie să treacă de data aceasta de o echipă foarte tehnică şi sportivă totodată care nu a avut un start pe măsură, dar care dă semne de revenire o dată cu sfârşitul turului de campionat.
Derby-ul etapei a XII-a se va juca între Cartier URA şi SC Ermacom, echipe care au demonstrat până acum că se află într-o formă foarte bună, având în loturile lor unii dintre cei mai buni jucători din acest campionat.
Dedeman, ultima echipă alăturată superligii I, va ecolua în faţa celor de la FC Nordului, în acest moment un singur punct despărţindu-le pe cele două. Nuntaşii Poşta Atlassib vs. Legendele reprezintă o altă partidă care se anunţă a fi foarte disputată, cu începere de la ora 20.00.
Etapa a XII-a se va încheia cu meciul dintre Red Team vs. Gim Sport, într-o partidă în care Gim Sport pleacă cu prima şansă, dată fiind forma pe care au demonstrat-o în ultimele patru etape.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.