Echipele de volei se mută în şcolile generale

stiinta
Etapa a VI-a a Diviziei A1 la volei feminin programează, la Bacău, o partidă practic interzisă publicului, cea dintre Ştiinţa şi Unic Piatra Neamţ. Asta fiindcă decidenţii echipei băcăuane au socotit că ditamai echipa de prima ligă tre’ să joace într-o sală de şcoală generală, respectiv Şcoala „Constantin Platon” (fostă nr. 2).
Asta n-ar fi nimic, dar citesc cu stupoare că antrenorii de la Ştiinţa se mai şi plâng de calitatea suprafeţei de joc, cu toate că a fost timp suficient pentru alegerea unei alternative la Sala sporturilor! Ca la noi… Meciul de tradiţie dintre Ştiinţa Bacău şi Unic Piatra Neamţ se va desfăşura sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 11.00.
Băieţii au şi ei etapă mâine, a VII-a, în care vor juca pe teren propriu cu CSM Bucureşti. Antrenorul Cornel Păduraru a optat pentru cartierul Nord, partida urmând să se desfăşoare de la ora 14.00 în sala de sport a Şcolii „Georgeta şi Mircea Cancicov” (fostă nr. 4).

0 comentarii la „Echipele de volei se mută în şcolile generale”

  1. Suprafata de joc este criminala, foarte dura, pentru ca sala respectiva face parte din heirupul national din timpul guvernarii Nastase, pentru construirea de sali de sport, ieftine si proaste…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.