Fotbal, Liga a III-a : Două meciuri vineri la Bacău

aerostar pambac
Vineri şi sâmbătă se vor disputa partidele etapei a X-a a Ligii a III-a la fotbal, în cadrul căreia două dintre echipele băcăuane vor evolua pe teren propriu.
Astfel, FC Willy va avea o misiune dificilă în faţa Politehnicii II Iaşi, formaţie extrem de redutabilă care, în urmă cu 3 săptămâni, i-a aplicat o corecţie severă Pambacului la Bacău, învingând cu 4-2. Meciul va avea loc vineri, pe terenul „Şoimii”, de la ora 15.00 şi va fi condus la centru de Adrian Vizireanu (Buzău), asistat de concitadinul său Adrian Grama şi de Ştefan Patrichi (Vaslui).
Al doilea meci programat la Bacău le va avea ca protagoniste pe Pambac şi CSM Paşcani, oaspeţii părând a fi victime sigure. Asta, desigur, cu condiţia ca elevii lui Costel Câmpeanu să-şi trateze adversarii cu seriozitate din primul până-n ultimul minut. Partida se va disputa vineri, de la ora 15.00, pe terenul „Lucreţiu Avram”, urmând să fie arbitrată la centru de Adrian Cojocaru (Galaţi), ajutat de Liviu Ciubotariu (Galaţi) şi Aurel Moldovan (Tg. Mureş).
În fine, Aerostar se va deplasa la CS Gura Humorului, unde va încerca să reediteze rezultatul Pambacului din prima etapă, când băcăuanii au învins cu 1-0. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, şi va fi arbitrată de centralul Ionuţ Nacu (Roman), alături de asistenţii Ovidiu Găleată şi Andrei Roman, ambii din Piatra Neamţ.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.