Fotbal, Liga a III-a: Willy detonează bomba, Pambac se chinuie acasă

pambacsuceava
FC Willy Bacău a furnizat marea surpriză a etapei a VIII-a din seria I a Ligii a III-a la fotbal, învingând lidera clasamentului, Petrotub Roman, la ea acasă, cu 2-1, după ce, la pauză, „pinguinii” conduceau cu 1-0.
Pambac părea să aibă o misiune uşoară, pe propriul teren, cu Rapid CFR Suceava, mai ales că, după circa 20 de minute, elevii lui Costel Câmpeanu conduceau deja cu 2-0, prin golurile reuşite de Sascău şi Pintilie.
Ce a urmat n-a fost altceva decât ilustrarea axiomelor fotbalistice „2-0 e cel mai periculos scor” şi „ocaziile ratate se răzbună”. Astfel încât, băieţii lui „Burebista” s-au pus gospodăreşte pe ratat din toate poziţiile, Pintilie şi Câmpanu exasperându-şi antrenorul. A urmat, fatalmente, golul oaspeţilor, la începutul reprizei secunde, de fapt un autogol al lui Radu Ciobanu, o stafie a fundaşului de odinioară, acesta deviind în poartă o minge ricoşată din bara laterală.
Noroc că tacâmul n-a fost complet, n-a fost de acord portarul Pambacului, care a scos miraculos mingea de 2-2, în prelungirile meciului, salvând cele trei puncte, drept pentru care chiar ar merita o primă suplimentară. Aşadar, 2-1 în loc de 6-0, c-aşa le place băieţilor de la Pambac: cu adrenalină.
Cum ne-am obişnuit în ultima perioadă, am avut un arbitraj ridicol (numiţii Brânzei, Iovu şi Vornicu), cu o groază de decizii anapoda, luate din prostie, nu cu rea intenţie.
În fine, Aerostar a pierdut la Focşani, 1-3 cu CSM din localitate.
Celelalte rezultate: CS Gura Humorului – Dunărea II Galaţi 3-0, Politehnica Galaţi – Şcoala de Fotbal Rădăuţi 3-0 (neprezentare), Sporting Club II Vaslui – Politehnica II Iaşi 1-2, Cetatea Tg. Neamţ – CSM Paşcani 2-1, CS Panciu – Ceahlăul II P. Neamţ 3-1 şi CF Brăila – Oţelul II Galaţi 4-1.
Vineri avem derby local, Aerostar-Pambac, iar Willy ar trebui să joace la Rădăuţi, dar echipa de acolo dă semne că se retrage.

0 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a: Willy detonează bomba, Pambac se chinuie acasă”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.