Fotbal, avancronică Liga a III-a: Două echipe de opt goluri pe terenul "Şoimii"

fc_willy
Vineri şi sâmbătă se vor disputa partidele etapei a VII-a din Liga a III-a la fotbal. După victoria neverosimilă de vinerea trecută de la Bârlad, 8-2 cu Sporting Club II Vaslui, FC Willy evoluează pe teren propriu împotriva Politehnicii Galaţi. Gălăţenii au fost şi ei legaţi de cifra 8 etapa trecută, numai că în dreptul golurilor primite, după 1-8 la Petrotub Roman. Cu toate acestea, cele două formaţii sunt la egalitate de puncte (10), fiind de aşteptat un joc spectaculos, pigmentat cu o ploaie de goluri. În poarta oaspeţilor, desigur. Meciul FC Willy – Politehnica Galaţi va avea loc vineri, de la ora 15, pe terenul „Şoimii”, şi va fi arbitrat la centru de Ionuţ Robert Stanciu (Buzău), care va fi asistat de concitadinul său Mihai Coşconea şi de botoşăneanul Adrian Vornicu.
În aceeaşi zi la aceeaşi oră, Aerostar va evolua tot pe teren propriu, în compania Cetăţii Tg. Neamţ, ocupantă a locului 9 în seria I. Aviatorii sunt pe val, după suprinzătorul şi meritatul succes de la Panciu, din etapa precedentă şi vor căuta obţinerea celui de-al treilea succes din actuala ediţie de campionat. Meciul va fi arbitrat la centru de Iulian Andronache (Bârlad), care va fi ajutat de bucureştenii Marius Constantin şi Andrei Deleanu.
Cea de-a treia echipă băcăuană din seria I, Pambac, va evolua în deplasare, la Dunărea II Galaţi, un bun prilej pentru a-şi recupera punctele pierdute acasă vinerea trecută. Asta fiindcă gălăţenii nu traversează o perioadă tocmai bună, ocupând locul 16 în clasament, cu doar 3 puncte. Acest joc va avea loc vineri, de la ora 15, pe stadionul „Dunărea” şi va fi condus la centru de Alexandru Samoilă (Focşani), ajutat de Cosmin Bădeanu (Moreni) şi Cătălin Duţu (Târgovişte).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.