Handbal masculin, Liga Naţională: Înfrângere cu trei secunde înainte de final !


Energia Pandurii a obţinut o victorie muncită, în ultimele secunde de joc, în faţa celor de la Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău cu scorul de 30-29 (13-12). Elevii lui Vasile Stângă au început timoraţi partida cu băcăuanii şi prima repriză s-a desfăşurat sub semnul echilibrului, cele două formaţii împărţindu-şi perioadele de dominare, în funcţie de acestea rotindu-se mereu la conducere pe tabela de marcaj.
Vasile Stângă a fost nevoit să apeleze la serviciile lui Enache în ciuda faptului că era nerefăcut după entorsa suferită şi nu s-a antrenat în ultimele zile. Enache a intrat pe teren în minutul 40, atunci când oaspeţii păreau să se fi desprins în câştigători, tabela indicând 15-20. O altă mişcare inteligentă a lui Stângă a fost folosirea lui Vukas pe post de inter dreapta, acolo unde Criciotoiu şi Păiuş au pedalat în gol. Sârbul a dat tonul revenirii echipei gorjene prin reuşitele sale, dar şi prin atitudinea arătată în teren.
Finalul meciului a fost unul de infarct, cu trei goluri marcate în ultimul minut de joc, golul victoriei Energiei fiind înscris de Vukas cu doar trei secunde înaintea sirenei.
După trei etape, Ştiinţa ocupă locul 9, cu numai 2 puncte şi va evolua pe teren propriu în etapa viitoare, cu Dinamo Bucureşti.
Sursa: www.radiotargujiu.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.