Fotbal, Liga a III-a – Pambac a suferit o corecţie severă: 2-4 (0-1)cu Politehnica II Iaşi

golpambac
Nu mai văzusem de mult un meci acasă al Pambacului, aşa că am mers pe „Proletarul” cu speranţa că voi vedea un meci spectaculos şi, dacă se putea, cu multe goluri. Prima jumătate de oră avea să însemne o cruntă deziluzie, cu un joc urât, fără faze de poartă, în care doar indicaţiile lui Costel Câmpeanu şi dialogurile acestuia cu arbitrul au mai rupt monotonia. Atenţi în apărare şi foarte pragmatici, ieşenii au speculat, cu vreo 10 minute înainte de finalul primului mitan, unica ocazie de gol pe care avut-o, de fapt au primit-o cadou de la fundaşii centrali ai Pambacului.
Cu totul altfel au stat lucrurile în cea de-a doua repriză şi aici mă refer la spectacol şi goluri. Din păcate, şi la una şi la alta oaspeţii au fost net superiori, chiar dacă au jucat în inferioritate numerică o bună bucată de timp. A fost, parcă, un joc de-a şoarecele şi pisica, în care ieşenii se desprindeau la două goluri, băcăuanii reveneau, oaspeţii iar marcau şi tot aşa.
Un capitol separat merită brigada de arbitri a acestui meci, formată din trei tembeli şi spun asta cu simţ de răspundere, adăugându-le şi numele:Şuhan, Grigoraş şi Brânză. Aceşti băieţi au devenit, cu siguranţă, arbitri cărând sacoşe şi strecurând bani în buzunarele şefilor arbitrajului, pentru că regulamentul jocului de fotbal e o totală necunoscută pentru ei. E jale dacă ăsta e viitorul arbitrajului românesc !
Din fericire, celelalte două echipe băcăuane au obţinut victorii, ambele în deplasare: Willy cu un uluitor 8-2 la Sporting Club II Vaslui, iar Aerostar cu 2-1 la CS Panciu. Este de menţionat că scorul etapei s-a înregistrat la Roman, unde lidera seriei I, Petrotub, a trecut cu 8-1 de Politehnica Galaţi.
penalty

0 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a – Pambac a suferit o corecţie severă: 2-4 (0-1)cu Politehnica II Iaşi”

  1. Ce ai de reprosat asistentilor? 😛 In afara de un ofsaid ridicat gresit de A1 cand a venit Furtuna din spate? Centralul e penibil tot timpul, nu e o noutate, iar A2 a ridicat cam tot, mai putin 2 faulturi din preajma sa…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.