Fotbal, Cupa României, FCM Bacău – Steaua (miercuri, 23 septembrie, ora 20.30, stadion "Municipal") : PE EI, PE OAIA LOR !


După numai doi ani, sorţii i-au scos din nou FCM-ului din urnă pe Steaua în 16-imile Cupei României. Bine că au ieşit ai noştri primii la tragere, fiindcă altfel eram victimele unei noi aberaţii federale, conform căreia nu echipa mai slab cotată joacă acasă, ci cea extrasă prima!
Una peste alta, Steaua vine la Bacău ca şi în 2007, după ce şi-a dat afară antrenorul, numai că, de data asta, băieţii noştri formează o trupă mult mai solidă, capabilă să pună probleme salariaţilor ciobanului din Pipera. Asta cu condiţia ca nici unul din portarii noştri să n-o comită din nou precum sâmbătă ori la partida de acum doi ani, iar băieţii lui „Poe” să joace aşa cum au făcut-o cu Chiajna după ce au fost egalaţi.
Îmi doresc, de asemenea, ca acei iubitori de fotbal care se gândesc să susţină formaţia bucureşteană să rămână la casele lor sau să se abţină. Fiindcă, băcăuan fiind, a o susţine pe Steaua la meciul cu FCM-ul, mai ales în contextul actual, mi se pare o enormă imbecilitate. Ciudată mi se pare şi brigada de arbitri desemnată să conducă partida de la Bacău, formată din iluştri necunoscuţi, care va fi condusă de braşoveanul Florin Ghimbăşan, ajutat de Daniel Hulubei (Vaslui) şi Vladimir Urzică (Piatra Neamţ). Observatorii jocului, care va avea loc miercuri, 23 septembrie, de la ora 20.30, vor fi George Ionescu (Bucureşti) şi Hacic Garabet (Constanţa).
Conducerea clubului a anunţat că biletele vor fi puse în vânzare marţi dimineaţă, la cele două case din faţa intrării principale, la preţurile de 10 lei (tribuna 0) şi 5 lei (peluze şi tribuna I), în condiţiile în care tribuna a II-a este închisă pentru reparaţii.
Stadion bacau

Un comentariu la „Fotbal, Cupa României, FCM Bacău – Steaua (miercuri, 23 septembrie, ora 20.30, stadion "Municipal") : PE EI, PE OAIA LOR !”

  1. Intr-adevar este o alta „idee geniala” a unui cap luminat din Federatie sau poate de la Liga, care s-a gandit sa elimine traditia ca echipa cea mai slab cotata sa fie gazda. Practic asta reprezenta „sarea si piperul” acestei faze a Cupei Romaniei.
    Hai FCM!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.