Fotbal, Liga a II-a, FCM Bacău – Concordia Chiajna 3-1 (1-0): Spectacol frumos, cu două eurogoluri

Gol Kalai
Şi doar v-am spus ieri să lăsaţi totul deoparte şi să veniţi pe „Municipal” la meci. Cei care au fost, n-au ce regreta, dimpotrivă, au văzut un meci spectaculos, cu 4 goluri, multe alte ocazii, gafe, un penalty şi bonus… un arbitru imbecil.
Dincolo de victoria la o diferenţă care nu prea reflectă desfăşurarea jocului, trebuie spus că, în majoritatea timpului, cei de la Chiajna ne-au cam „călărit”. Şi au făcut-o chiar de la început, când Ignătescu a salvat din faţa lui Diniţă. A venit jumătatea primei reprizei, însă, cu torpila lui Adrian Câmpeanu, care a trimis balonul aproape de vinclu de pe la 22 de metri, deblocând tabela şi stabilind scorul pauzei.
Tribuna
Din păcate, imediat după pauză, ai noştri au făcut rapid un pas înapoi şi i-au invitat pe oaspeţi să atace, ceea ce au şi făcut. Iar după o nouă ratare monumentală a lui Diniţă, pe la jumătatea mitanului secund Ignătescu s-a gândit să dea un plus de dinamism meciului, luând un gol stupid după lovitura de cap a lui Lungan.
De-abia după ce s-au văzut egalaţi, elevii lui Ghiţă Poenaru au jucat aşa cum ar fi trebuit să o facă de la bun început, atacând în valuri careul advers, ocazie cu care am văzut ratări de generic ale lui Boboc şi Kalai.
Cu numai 7 minute înainte de final însă, căpitanul Spiridon a inventat o execuţie de kinogramă- semi-foarfecă laterală din mijlocul careului advers, cu care a înscris şi a ridicat în picioare întreaga asistenţă, care a aplaudat golul ca la teatru.
În prelungiri, Vraciu a obţinut un penalty, după o intercepţie în careul advers şi o piedică a unui fundaş al oaspeţilor, iar Kalai a transformat cu siguranţă lovitura de pedeapsă şi a stabilit scorul final.
Ştiu, am rămas dator cu o explicaţie: am scris că am văzut un arbitru imbecil. Păi băiatul ăla a fluierat la un moment dat ca la baschet, orice contact, a lăsat nesancţionate nenumărate simulări, ce mai, a enervat pe toată lumea- gazde, oaspeţi, cred că şi femeia de serviciu de la FCM e supărată pe el.
Una peste alta, cum spuneam şi în titlu, a fost un joc frumos, o victorie muncită şi tocmai de aceea meritată, dar mai e mult până departe.
Alte rezultate de astăzi: Delta Tulcea – Gloria Buzău 1-0, Săgeata Stejaru – Tricolorul Breaza 4-0, Dunărea Galaţi – Dunărea Giurgiu 0-1, Cetate Suceava – Petrolul Ploieşti 2-1 şi FC Botoşani – FC Snagov 1-0 (gol marcat în minutul 90!).
atac fcm

0 comentarii la „Fotbal, Liga a II-a, FCM Bacău – Concordia Chiajna 3-1 (1-0): Spectacol frumos, cu două eurogoluri”

  1. a fost unul dintre cele mai frumoase meciuri vazute la bacau in ultimii doi ani. tineti-o tot asa! vrem un meci frumos si cu steaua! iar daca sunt suporteri de ocazie care au de gand sa isi exprime miercuri simpatiile pro-steaua pe stadion, mai bine sa ramana acasa!

  2. De acord, mai ales în contextul actual, simpatizanţii barbugiului mistic, ai fc „lala” bucureşti ar face bine să se abţină sau să stea acasă.

  3. Cred ca am gasit explicatia pentru care unii dintre „cutezatorii” arbitrajului din liga I par sa sufere de anumite complexe, frustrari, poate chiar simptome ale unor afectiuni de ordin patologic.
    „Chinurile nasterii” unui arbitru competent sunt asemanatoare cu cele ale perfectionarii democratiei in tarile iesite din lagarul comunist:

    http://www.ajfbacau.ro/comisia.html

  4. Certific ca femeia de serviciu i-a reprosat arbitrului maniera tampa da arbitraj si, deasemenea, REI sunt de acord cu tine „dispret total suportului ocazional”, asta ca sa citez galeria „taurilor furiosi”, tot la un meci cu Steaua de acum 2 – 3 ani.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.