Fotbal, Liga a II-a, etapa a VI-a, FCM Bacău – Concordia Chiajna: ATAC LA „COLONEL”


După două rezultate negative consecutive, FCM Bacău se pregăteşte de un meci foarte dificil pe teren propriu, împotriva ocupantei locului secund, Concordia Chiajna. Din punct de vedere statistic, oaspeţii ar porni favoriţi, asta fiindcă echipa băcăuană nu are în palmares nicio victorie împotriva Concordiei dar, după cum foarte plastic se exprima un comentator al TVR la un meci de săptămâna asta, statistica e precum un costum de baie: arată foarte multe, dar ascunde esenţialul.
Iar esenţial pentru băieţii noştri e să depăşească pasa proastă prin care trec şi să le ofere suporterilor un nou succes pe teren propriu, eventual la scor, sunt sigur că n-o să se supere nimeni. Sunt convins că Gheorghe Poenaru a pregătit această partidă în cele mai mici detalii, totul e ca elevii săi să-i respecte indicaţiile şi mai ales să n-o „comită”.
De partea cealaltă, antrenorul Concordiei, fosta glorie stelistă Adrian Bumbescu- zis Colonelu’- este foarte optimist, ceea ce nu e foarte rău pentru noi: „Mergem la Bacău să câştigăm, nu există nicio presiune în lot, unde atmosfera e foarte bună”, a declarat acesta după meciul Concordia-Dinamo II 5-1, din etapa trecută.
Interesant e şi faptul că băcăuanii vor avea în faţă cea mai bună defensivă a seriei, cu doar două goluri primite în primele 5 etape, fapt pus de Bumbescu pe seama portarului Florin Niţă.
Nu ştiu de ce, dar simt că forma bună a lui Niţă se va încheia la Bacău şi risc chiar un pronostic: Simao o să-i dea două „boabe”. Aşa că, mâine dimineaţă, lăsaţi alte preocupări şi haideţi la stadion să ne susţinem echipa!
Meciul dintre FCM Bacău şi Concordia Chiajna va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal şi va fi arbitrat la centru de bucureşteanul Adrian Stănescu, asistat de Mihai Bogdan Gheorghe (Bucureşti) şi Paul Dimancea (Constanţa).

0 comentarii la „Fotbal, Liga a II-a, etapa a VI-a, FCM Bacău – Concordia Chiajna: ATAC LA „COLONEL””

  1. Nu stiu in ce forma va fi Nita, dar sustin ideea ca FCM va castiga „complexul Concordia” va lua sfarsit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.