Volei feminin, Cupa României / Știința Bacău – Volei Alba Blaj 0:3 (-14, -17, -19)

În ultima partidă a sezonului, voleibalistele de la Știința Bacău au pierdut, la Piatra Neamț, în trei seturi finala Cupei României în fața campioanei Volei Alba Blaj. Chiar dacă și-au dorit și s-au luptat, elevele profesorului Florin Grapă n-au putut ține piept unui adversar mult mai puternic, care domină de ceva timp voleiul feminin românesc. Știința Bacău încheie astfel un nou sezon, în care a arătat că rămâne una din echipele de referință ale campionatului românesc și, evident, echipa-fanion a Bacăului. În pofida semnalelor deloc încurajatoare venite dinspre municipalitate, să sperăm că gruparea condusă de profesorul Florin Grapă va avea potența financiară de a se menține în elita voleiului feminin din țara noastră.

În partida de la Piatra Neamț, Știința Bacău a evoluat în alcătuirea: Zburova 1 punct, Perovic 12, Faleș 7, Otasevic 4, Cazacu 7, Rogojinaru 7, Albu – libero. Au mai jucat: Miclea 1, Radu 1, Bălțatu, Manu – libero. Antrenori: Florin Grapă, Aurel Cazacu, Rareș Puni.

6 comentarii la „Volei feminin, Cupa României / Știința Bacău – Volei Alba Blaj 0:3 (-14, -17, -19)”

  1. Felicitari jucatoarelor si antrenorilor, rusine autoritatilor locale Bacau (oras cu peste 100000 loc.),felicitari autoritatilor locale Blaj (oars cu un nr. de loc.20000-50000)

    1. Iuliu, dupa nume, esti din Ardeal, poate chiar din BLAJ !!! Aproape toti spectatorii bacauani fideli au fost prezenti la meci ,datorita eforturilor sustinute ale PRIMARIEI ,CONSILIULUI LOCAL SI AL CONSILIULUI JUDETEAN DAR NU IN ULTIMUL RAND AL SIMPLILOR CETATENI SI SUPORTERI ADEVARATI !!! LA CAPITOLUL,,GALERIE” Blajul a fost sub galeria si sustinatorii BACAULUI !!! Eu am fost in sala si am vazut si simtit pe VIU !!!

      1. Nu, sunt din Bacau.Cind vorbiti de efortul autoritatilor locale banuesc ca aveti in vedere accesul gratuit in sala la meciurile echipei ca de sponsorizare corespunzatoare nu poate fi vorba.Si eu am fost
        in sala la P.Nt.si am vazut diferenta dintre galerii.

      2. Accesul gratuit e asigurat de cluburi, sala e a Direcției Județene de Sport și Tineret, nu a Primăriei.

  2. Felicitari acestei echipe care se incapataneaza sa nu moara. Rusine autoritatilor locale. Nu mai are nimeni rusine si bun simt. Sportul te disciplineaza si te poate scoate din anonimat. Bagati bani in sport. Orice sport. Nu mai taiati finantarile domnule edil prefacut

  3. Cine hary potter de bacau de la psd!!!!Rusine ba da bani la sport!!!!Bravo fetelor bravo Stiinta eu sunt mandru de voi!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.