Handbal, juniori III / Victorie degeaba pentru CSSM Bacău în ultima etapă a turneului semifinal 2

CSSM Bacau - CSS Bacau 1Handbaliștii juniori III de la CS Știința Municipal Bacău au câștigat ultima partidă de la turneul semifinal 2, însă nu s-au clasat pe un loc care să le permită calificarea la turneul final. Aceasta, deoarece LPS Cluj a pierdut în fața celor de la CS Olimpic Tîrgu Mureș, rezultat care trimite ambele echipe ardelene în ultima fază a campionatului. CSSM Bacău a învins pe CSM Ploiești cu 40-28 (22-12), evoluând în alcătuirea: Mihai Farcaș, Alin Tancău – Rareș Stănică (7 goluri), Andrei Farcaș (7), Darius Bran (7), Robert Asavastei-Pristavu (5), Albert Balaș (4), Tudor Bibire-Ghenadi (3), Vlad Balan (3), Eduard Ichim (3), Răzvan Armanu (1), Ștefan Vîță, Daniel Călian. Antrenori: Eusebiu Tancău și Gabriel Armanu.

Copiii noștri merită felicitări, chiar dacă nu s-au calificat la turneul final. Ei au făcut meciuri foarte bune și pot spune că s-au autodepășit la acest turneu semifinal. E clar că echipa din Cluj nu și-a apărat corect șansele și astfel am terminat pe locul 3 în grupă, cu o victorie, un egal și o înfrângere. A fost un turneu din care vom trage învățămintele necesare, ne rămâne să ne pregătim cât mai bine pentru sezonul viitor. Felicitări tuturor ! – Gabriel Armanu

CSS Bacău a încheiat turneul semifinal 2 de la Turda cu o nouă înfrângere, 20-34 (8-17) cu Academia Minaur Baia Mare. Chiar dacă echipele băcăuane nu s-au calificat la turneul final, toți tinerii handbaliști băcăuani merită aprecieri pentru comportarea din acest sezon.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.