Handbal, Liga Zimbrilor / A treia victorie consecutivă pentru CSM Bacău

Handbaliștii de la CSM Bacău au bifat marți a treia victorie consecutivă în campionat, astfel că mandatul lui Sandu Iacob este deocamdată cu punctaj maxim, 9 din 9. Cu toate acestea, băcăuanii n-au făcut un meci strălucit contra Reșiței, însă e de bine dacă reușești să câștigi chiar și atunci când joci mai slab. Cu câteva absențe importante la linia de 9 metri (Crnoglavac, Tîrzioru, Gal), jucătorii pregătiți de Sandu Iacob au comis numeroase greșeli pe faza de atac, însă evoluția excelentă a portarului Viachaslau Saldatsenka a fost decisivă.

După un început echilibrat de partidă, Bacăul s-a desprins la 12-8 în minutul 28, intrând apoi cu două goluri avans la pauză. Reșița a egalat la 12 în minutul 34, apoi cele două echipe au mers cap la cap până spre final. Băcăuanii au depășit cu bine un moment extrem de delicat, când au rămas în dublă inferioritate în minutul 54, la 20-18 pentru ei, însă au gestionat corect finalul de meci, Teo Coric înscriind pentru 22-19 cu 70 de secunde înainte de final.

Miercuri, de la ora 18.30, în ultima etapă a turului sezonului regulat, CSM Bacău o va întâlni pe CSM București, pentru un rezultat bun fiind nevoie de o evoluție net superioară față de cea din partida cu Reșița, lucru care este la îndemâna elevilor lui Sandu Iacob.

CSM REȘIȚA – CSM BACĂU 20-22 (10-12) Arbitri: Theodor Șerbu / Andrei Vasilescu

Reșița: Simulescu, Szopka – Kbilashvili 5, Bahan 4, Jevtic 3, Mledenciu 2, Bote 2, Vulpe 2, Trifkovic 1, Dospinescu 1, Milosevic, Starchenko, Bărbuș, Belchite, Heimbach. Antrenor: Bojan Butulija.

Bacău: Saldatsenka, Tamaș, Cozma – Iordachi 5, Serhel 4, Sretenovic 3, Păunică 3, Stănică 2, Rotaru 2, Huta 2, Coric 1, Dârlău, Bălăceanu. Antrenor: Sandu Iacob.

Credit foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.