Sandu Iacob debutează cu victorie pe banca lui CSM Bacău

CSM Bacău a reușit vineri a doua victorie a sezonului, prima cu Sandu Iacob pe bancă. După cum sublinia și unul din cei mai buni jucători băcăuani, Răducu Tamaș, prezența lui Sandu Iacob pe banca tehncă s-a simțit din plin în momentele grele, când era nevoie de o minte limpede care să facă ordine în joc.

CSM Bacău a avut și 4 goluri avans în prima repriză, 12-8 în minutul 19, apoi a intrat cu avans minim la pauză. Focșaniul a început mai bine mitanul secund, vrâncenii au condus cu 23-20 în minutul 50, însă băcăuanii nu au cedat și au revenit spectaculos. Serhel a egalat la 25 în minutul 55 și tot el i-a adus pe băcăuani în avantaj în minutul 58. Marijanac a egalat la 26 în minutul 59, golul victoriei fiind înscris de Rareș Păunică. Focșaniul a avut atacul în ultimele 4 secunde, dar Makrishin nu l-a putut învinge pe Tamaș și CSM Bacău a obținut o victorie meritată.

”Mi-a lipsit adrenalina unor astfel de meciuri. Sunt mândru și bucuros pentru că am învins o echipă puternică și vreau să-i felicit pe sportivii noștri. E o victorie importantă pentru moral și sunt convins că ne va ajuta în viitor, astfel încât vom pune probleme mari tuturor adversarilor pe care-i vom întâlni de acum încolo”, a declarat Sandu Iacob.

CSM FOCȘANI – CSM BACĂU 26-27 (14-15) Arbitri: Radu Iliescu / Doru Manea

Focșani: Marocico, Rusu – Marijanac 8, Marjanovic 5, Pătru 5, Rață 3, Miroiu 2, Mănescu 2, Makrishin 1, Ragea, Cozorici, Popovici, Hrimiuc, Mocanu, Krstevski, Eros. Antrenor: Dalibor Cutura.

Bacău: Saldatsenka, Tamaș, Cozma – Crnoglavac 8, Serhel 4, Păunică 4, Sretenovic 4, Huta 3, Stănică 2, Tîrzioru 1, Coric 1, Rotaru. Antrenor: Sandu Iacob.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.