Handbal, Liga Zimbrilor / CSM Bacău a ajuns la 10 înfrângeri

CSM Bacău a fost vineri pentru prima dată în formulă completă, la partida cu HC Buzău, dar nu a avut antrenor principal, situație inacceptabilă pentru un club care plătește salarii enorme dar care este condus catastrofal. Băcăuanii au început mai bine și conduceau cu 7-3 după primul sfert de oră, în condițiile în care rataseră și două aruncări de la 7 metri. Buzoienii, lipsiți de francezul Renaud-David și de iranianul Nosrati, au revenit, profitând de ratările adversarilor, și au egalat la 9 în minutul 25, prima repriză încheindu-se la egalitate, 12-12.

Buzoienii au început mai bine repriza secundă, s-au desprins la 18-15 în minutul 38, băcăuanii aflându-se apoi într-o permanentă cursă de urmărire. Dacă debutantul Sretenovic a avut o evoluție foarte bună în mitanul secund, golgeterul Crnoglavac a dezamăgit crunt, cu 1 gol din 9 aruncări, iar Bacăul a reușit doar să se apropie de câteva ori la un gol, suferind a zecea înfrângere a sezonului. La 25-23 pentru Buzău, când mai erau 33 de secunde, Tîrzioru a ratat un 7 metri, băcăuanii fiind în superioritate numerică, și totul s-a terminat. Dacă noua conducere administrativă a Bacăului nu intervine, punem cruce handbalului de performanță, așa după cum probabil își doresc cei care au adus echipa în această situație.

HC BUZĂU – CSM BACĂU 26-23 (12-12) Arbitri: Ionuț Ifrim / Alexandru Ilisei

Buzău: Babasafari – Esteki 9, V. Milosevic 5, Dumitrana 4, Mironescu 4, Bejinariu 4, Tălmaciu, Pelidija, Scarlat. Antrenor: Pero Milosevic.

Bacău: Saldatsenka, Tamaș – Tîrzioru 6, Coric 5, Sretenovic 4, Păunică 3, G. Cotinghiu 2, Serhel 2, Crnoglavac 1, Capotă, Rotaru, Huta, Iordachi. Antrenor: Alexandru Acsinte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.