Volei feminin / Știința Bacău a pierdut cu Medgidia

Voleibalistele de la Știința Bacău au pierdut al doilea joc disputat în campionat în grupa de la Târgu Mureș. Elevele lui Florin Grapă au avut o evoluție modestă în compania unei echipe bune, ce are în componență două foste ”studente”, Cristina Miron (fostă Cazacu) și Mihaela Albu.

Știința a pierdut la 23 primul set, după ce a condus cu 20-18, dar l-a câștigat pe al doilea la 21. Lucrurile n-au mai mers, din păcate, în următoarele două seturi, când echipa dobrogeană a servit și s-a apărat foarte bine, obținând o victorie meritată cu 3-1 (23, -21, 21, 16). Știința a evoluat în alcătuirea: Blazevic, Cikiriz, Koleva, Kasprzak, Faleș, Veljkovic, Ciucu – libero. Au mai jucat: Dițu, Ciocian, Matanie, Gorbe, Dzikowicz – libero. Antrenori: Florin Grapă, Aurel Cazacu.

Adevărul e că echipa din Medgidia ne-a bătut azi cu serviciul, iar noi n-am reușit nici să le contracarăm, nici să servim la nivelul la care știm s-o facem. Asta e, ne pregătim pentru turneul următor, de la Bacău, unde sper să reușim două victorii. Florin Grapă (antrenor Știința Bacău)

Turneul de la Bacău va avea loc în perioada 5-7 noiembrie și va programa meciurile Știința – FC Argeș (joi), U Cluj – FC Argeș (vineri) și Știința – U Cluj (sâmbătă), toate de la ora 17.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.