Fotbal, Liga a II-a / Nici cu comuna Recea

Aerostar Bacău a suferit sâmbătă cea de-a șaptea înfrângere în campionat iar lucrurile par să meargă din ce în ce mai rău pentru gruparea băcăuană. ”Aviatorii” au pierdut în ultima etapă pe teren propriu în fața echipei Fotbal Comuna Recea, o nou-promovată din județul Maramureș care a obținut la Bacău a doua victorie a sezonului. Aerostar a deschis scorul în minutul 4, prin Moisi, apoi oaspeții au înscris de 3 ori la rând, prin Văsălie (min. 9), Coman (min. 35, din penalty) și Bakmaz (min. 62), băcăuanii reușind să reducă din diferență prin Vraciu în minutul 78.

Aerostar ocupă penultimul loc, cu 3 puncte, miercuri va disputa, pe teren propriu, restanța cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar în etapa a zecea va juca la Craiova, cu U 1948, pe 3 noiembrie, de la ora 17.

În partida cu Fotbal Comuna Recea, Aerostar a jucat în formula: Anca-Trip – Alecsandru, Moisi (60 Bobaru), Ardei, Mureșan – Corban, Chelaru (38 Ilie), Mihalcea (46 Chirilă), Burlacu (46 Popescu) – Vraciu, Zaharia (46 Gavrilă). Antrenor: Daniel Munteanu.

Un comentariu la „Fotbal, Liga a II-a / Nici cu comuna Recea”

  1. aerostar bacau si in general fotbalul bacauan sau oprit la LIGA 3 linga ceahlaul piatra neamt foresta suceava sporting vaslui otelul galati csm focsani si csm bacau care culmea joaca mai bine ca astia de la aerostar asta este alta data pote in liga 2 cind va fi interes bani valoare a jucatoriilor antrenor ok presedinte ok stadion ok deocamdata mai bine sa pregateasca copii si juniorii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.