Fotbal, Liga a III-a / Înfrângere acasă pentru CSM Bacău

CSM Bacău a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, partida din cadrul etapei a cincea din eșalonul al treilea cu Dacia Unirea Brăila, echipă ce ocupă locul al doilea în seria a II-a. După un început echilibrat, brăilenii au deschis scorul prin Batchabi în minutul 9, în urma unei erori a lui Manta. Băcăuanii și-creat câteva situații de poartă, neconcretizate, iar cei care au înscris au fost tot oaspeții, prin Patrick Petre, în minutul 32, după o greșeală a lui Strat.

Antrenorul Giani Florian a făcut două schimbări la pauză, încercând să impulsioneze faza de atac, însă ultima pasă și indecizia la finalizare au făcut ca băcăuanii să nu înscrie, chiar dacă au evoluat în superioritate numerică în ultima jumătate de oră. De înscris au înscris tot brăilenii, Patrick Petre reușind dubla în minutul 73 dintr-o lovitură liberă, cu un șut plasat. CSM Bacău a evoluat în alcătuirea: Bartok – Prențu, V. Mocanu, Manta, Strat (88 Scorțanu) – Adăscăliței, L. Popa (46 Ciobanu) – Nicodim (cpt.), Toma, Ungurenașu (46 A. Mocanu) – Priboi. Echipa băcăuană rămâne pe locul 7, cu 4 puncte, iar în etapa viitoare va juca în deplasare, la SC Oțelul Galați.

Am întâlnit un adversar superior nouă, dar consider că am greșit pe greșelile individuale comise. Dacă am fi reușit să marcăm, consider că am fi putut întoarce rezultatul. În etapa viitoare vom întâlni din nou o pretendentă la promovare, SC Oțelul Galați, și va trebui să dăm mai mult pentru a ne ridica la valoarea adversarilor. Giani Florian

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.