Fotbal, Liga a III-a / CSM Bacău s-a impus în deplasare, la Bănel Nicoliță

CSM Bacău a izbutit sâmbătă după-amiază prima victorie a sezonului, în deplasarea de la CS Făurei, echipă ce îl are ca antrenor-jucător pe celebrul Bănel Nicoliță, extrem de vivace la 35 de ani. Prima repriză a fost echilibrată, băcăuanii au avut o ocazie prin Strat (min. 35), dar au rămas în 10 oameni în minutul 42, după ce V. Mocanu a primit al doilea cartonaș galben, cu mare ușurință.

Repriza secundă s-a jucat pe contre, cu mari ocazii de ambele părți, inclusiv câte două bare, Bănel Nicoliță la gazde, după două lovituri libere, în minutele 60 și 65, respectiv Strat (min, 60) și Antal (min. 75) la oaspeți. Golul victoriei a venit în minutul 3 al prelungirilor, fiind înscris de debutantul Luca Popa (17 ani, foto), la a doua atingere de balon ! Astfel, Antal a purtat un contraatac în banda stângă, i-a pasat precis lui Popa, care a marcat din 6 metri.

Trebuie să confirmăm evoluțiile bune din ultimele partide. Sperăm să eliminăm din greșelile făcute și, în același timp, să fructificăm mai mult ocaziile pe care le avem. Tot concentrarea, ambiția și efortul tuturor componenților lotului ne pot aduce puncte în clasament. Giani Florian (antrenor CSM Bacău)

În partida de la Făurei, CSM Bacău a evoluat în alcătuirea: Bartok – Prențu, V. Mocanu, Manta, Strat – Adăscăliței – Nicodim, Preda, Ungurenașu, A. Mocanu (70 Antal) – Priboi (90+1 L. Popa). Antrenor: Giani Florian.

Celelalte rezultate ale etapei a treia: Avântul Valea Mărului – Sportul Chiscani  0-1, CSM Râmnicu Sărat – Sporting Lieşti 3-1, Viitorul Ianca – SC Oţelul Galaţi 0-1 și CSM Focşani – Dacia Unirea Brăila 2-4. CSM Bacău are 4 puncte și ocupă locul 7 în seria a II-a, la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile 5 și 6, Sporting Liești și CSM Focșani. În runda a patra, băcăuanii vor juca tot în deplasare, la Sporting Liești.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.