Fotbal, Cupa României / Eșec usturător pentru CSM Bacău pe teren propriu

CSM Bacău a părăsit Cupa României în turul al doilea, după ce a pierdut categoric partida disputată marți, pe teren propriu, cu Ceahlăul Piatra Neamț. Pietrenii s-au instalat la cârma jocului încă din start și au dominat categoric prima repriză, înscriind de patru ori, în condițiile în care gazdele au evoluat fără 5 titulari. Mateiciuc a deschis scorul în minutul 12, reluând din 6 metri, la colțul scurt, o centrare din aripa dreaptă, după care Botezatu a făcut 2-0 pentru oaspeți în minutul 29, după ce a preluat nestingherit în mijlocul careului advers și a șutat plasat. Pîntea (min. 34) și Matei (min. 37) au înscris cu șuturi din afara careului, cel din urmă trecându-și în cont și o ratare de generic în minutul 41, când a trimis alături, de la 6 metri, cu toată poarta goală în față.

Antrenorul Giani Florian a făcut trei schimbări la pauză, iar jocul s-a schimbat, însă și pe fondul unei prestații economicoase a Ceahlăului, care avea calificarea în buzunar. Băcăuanii au contat mult mai mult în atac, însă au arătat multă indecizie și imprecizie în fața porții adverse, nereușind un gol pe care l-ar fi meritat. Scorul putea fi, însă, și mai mare, dar s-a opus Stratulat, cu câteva parade inspirate. CSM Bacău a evoluat în alcătuirea: Bartok (min. 46 Stratulat) – Istrate, Maxim, Strat, Scorțanu (46 Prențu) – Preda, L. Popa (46 A. Mocanu) – Nicodim, Ungurenașu (58 Mindirigiu), Antal – Priboi.

Am întâlnit azi o echipă mult mai bună, iar scorul reflectă ce s-a petrecut pe teren. Ne-au lipsit mai mulți jucători de bază și, chiar dacă ne-am fi dorit să trecem mai departe în cupă, pentru noi important rămâne campionatul. E o înfrângere severă, dar trebuie să fim umili, să acceptăm eșecul și să ne revenim rapid, fiindcă sâmbătă avem un meci important la Făurei, de unde sper să revenim cu punct sau puncte. Giani Florian (antrenor CSM Bacău)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.