Fotbal, Liga a III-a / Remiză obținută de CSM Bacău cu o candidată la promovare

CSM Bacău a primit sâmbătă vizita unei echipe cu pretenții de promovare în Liga a II-a, CSM Focșani, în cadrul etapei a doua din eșalonul al treilea. Băcăuanii au obținut primul punct în campionat (1-1), după o partidă care a avut două reprize diferite. Prima a aparținut oaspeților, cu o posesie superioară, care au și înscris de două ori, prin Jurj (min. 12 și 28), în urma unor erori de plasament și poziționare defensivă. În repriza secundă, fotbaliștii băcăuani au plusat la capitolul atitudine, au revenit și au împins jocul către poarta adversă, eforturile fiindu-le răsplătite cu două goluri reușite de Nicodim (min. 72 și 76).

Am pus o presiune constantă din zona fiecărui jucător, în special în repriza a doua, dar am și știut să suferim în prima repriză, când oaspeții au avut inițiativa. Consider că acest punct, obținut în compania unei echipe cu dorință de promovare, reprezintă o mare gură de oxigen pentru noi. În orice caz, caracterul și atitudinea sunt cele două repere ale noastre pentru viitor. Giani Florian (antrenor CSM Bacău)

În partida de sâmbătă, CSM Bacău a evoluat în alcătuirea: Bartok – Prențu, Maxim, V. Mocanu, Strat – Preda, Ungurenașu – Nicodim, Istrate, Antal (46 Scorțanu) – A. Mocanu (83 Căpușă). Antrenor: Giani Florian.

Celelalte rezultate ale etapei a doua din seria a II-a: Dacia Unirea Brăila – Viitorul Ianca 1-2, Sportul Chiscani – CSM Râmnicu Sărat 0-3, Sporting Liești – CS Făurei 2-2 și SC Oțelul Galați – Avântul Valea Mărului 2-0. CSM Bacău ocupă locul 7, cu 1 punct, iar în etapa viitoare (26 septembrie) va juca în deplasare, la echipa de pe locul 8, CS Făurei. Până atunci, marți, 22 septembrie, de la ora 16.30, CSM Bacău va juca pe teren propriu în turul 2 al Cupei României, cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

Foto: desteptarea.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.