Înfrângere cu Constanța la debutul în noua ediție a Ligii Zimbrilor

Handbaliștii de la CSM Bacău n-au reușit nici marți, la al treilea meci oficial al sezonului, să găsească drumul spre victorie, chiar dacă evoluția lor a fost una bună. E drept că au avut în față una din echipele care vor lupta în această stagiune pentru titlu, HC Dobrogea Sud Constanța, însă senzația a fost că se putea mai mult. Băcăuanii au jucat de la egal cu adversarii în multe momente, Bahdan Serhel a avut o zi excelentă, însă numeroasele ratări i-au costat. Mai mult, unul din apărătorii de bază, Teo Coric, a fost descalificat în debutul reprizei secunde, primind cu mare ușurință a treia eliminare, însă la primele două el a fost extrem de imprudent. Pentru CSM Bacău urmează meciul cu Dunărea Călărași, miercuri dimineață de la 10.15, când se pot obține primele puncte.

HC DOBROGEA SUD CONSTANȚA – CSM BACĂU 22-19 (10-10) Arbitri: Gabriel Badiu / Ioan Barbu

Constanța: Iancu, Vasile – Andrei 7, Komogorov 6, Nistor 3, Nikolic 2, Chikovani 1, Blazevic 1, Șandru 1, Susanu 1, Ilie, Ersin, Chiuffa, Radojevic, Simovic. Antrenor: Djordje Cirkovic.

Bacău: Saldatsenka, Freiwald – Serhel 7, Iordachi 3, Tîrzioru 3, Stănică 2, Crnoglavac 2, Rotaru 1, Huta 1, Gal, G. Cotinghiu, Dârlău. Antrenor: Alexandru Acsinte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.