Handbal, Liga Zimbrilor / Victorie frumoasă a băcăuanilor, umbrită de răfuielile de pe Facebook

CSM Bacău a reușit miercuri dimineață o victorie frumoasă și importantă, în etapa a doua a Ligii Zimbrilor, într-un meci disputat la prima oră (10.15). Ca și în sezonul trecut, băcăuanii au obținut primele puncte în campionat împotriva Dunării Călărași, antrenată acum de cel care a promovat-o pe CSM Bacău și a salvat-o apoi de la retrogradare, Gabriel Armanu.

Handbaliștii băcăuani s-au impus de o manieră categorică, după ce s-au instalat la conducere încă din startul jocului, având 5-1 în minutul 6. Cu o apărare agresivă și super-determinată, dar și cu un Saldatsenka excelent în poartă, CSM Bacău a intrat la pauză cu 6 goluri avans. Diferența a crescut în repriza secundă până la +9, echipa din Călărași n-a mai reușit să revină din cauza numeroaselor greșeli neforțate, iar handbaliștii băcăuani au obținut o victorie meritată, la o diferență nesperată înainte de joc. Păcat că persoana care administrează pagina de Facebook a clubului băcăuan a ținut să transforme o victorie frumoasă într-un nou prilej de răfuială cu Gabriel Armanu. Astfel de postări nu fac decât să păteze imaginea clubului municipalității băcăuane și, în cele din urmă, să facă orașul de râs.

Joi, de la ora 19.45, CSM Bacău va întâlni pe Minaur Baia Mare, al doilea meci consecutiv împotriva unui ”ex” și, de ce nu?, poate chiar a doua victorie la rând.

CSM BACĂU – DUNĂREA CĂLĂRAȘI 32-26 (18-12) Arbitri: Ionuț Ifrim / Alexandru Ilisei

CSM: Saldatsenka, Cozma – Crnoglavac 12, Tîrzioru 6, Serhel 4, Iordachi 3, Huta 3, Păunică 2, Coric 1, Rotaru 1, Gal, G. Cotinghiu, Stănică. Antrenor: Alexandru Acsinte.

AHC: Rusu, Crăciunescu – Hanțaru 5, Broască 5, G. Bujor 5, M. Bujor 4, Costea 3, Drăgan 1, Dimitriu 1, Soare 1, Dospinescu 1, Yousefinezhad, Păunescu. Antrenor: Gabriel Armanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.