Volei feminin / Transferurile Științei Bacău pentru sezonul viitor

Antrenorul Florin Grapă a reușit o serie de transferuri pentru sezonul care va începe luna viitoare și a conturat lotul Științei Bacău. Echipa băcăuană va cuprinde 5 straniere, unele care au mai jucat la Știința, Ana Veljkovic (fostă Otasevic, 33 de ani, centrală), Slavina Koleva (33 de ani, secundă), precum și trei nume noi – Ivana Blazevic (foto, Croația, 24 de ani, coordonatoare), Magdalena Dzikowics (Polonia, 26 de ani, libero) și Kinga Kasprzak (Polonia, 33 de ani, secundă). Alături de acestea, Florin Grapă va conta și pe Georgiana Faleș, Lorena Ciocian, Carmen Dițu, Karina Gorbe, Alexandra Ciucu, Mădălina Airoaie și Iulia Matanie.

Conform celor spuse de profesorul Florin Grapă, obeictivul echipei pentru sezonul 2020-2021 va fi menținerea în prima divizie. Știința va debuta în Divizia A1 pe 17 octombrie, în deplasare, la CSM Lugoj.

 

Un comentariu la „Volei feminin / Transferurile Științei Bacău pentru sezonul viitor”

  1. Felicitari Dom’Profesor Grapa!
    Tot zbuciumul, tot efortul depus in aceasta perioada sa se transforme in bucurii si satisfactii sportive (si nu numai !) la sfarsitul campionatului. Succes in toate competitiile! Hai Stiinta!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.