Handbaliștii de la CSM Bacău încep sezonul peste două săptămâni și jumătate

Conform ultimei hotărâri a Consiliului de Administrație al Federației Române de Handbal, prima competiție oficială la handbal masculin va fi Final Four-ul Cupei României, ediția 2019-2020, programat la Sfântu Gheorghe, în weekendul 12-13 septembrie. CSM Bacău e una din participante, adversara băcăuanilor din semifinale fiind campioana Dinamo București. Vara aceasta a fost plină de frământări pentru CSM Bacău, care a rămas fără antrenor principal, Adrian Petrea alegând să plece la Baia Mare.  E greu de spus ce va urma, însă e cert că, în acest moment, CSM Bacău e singura echipă din Liga Zimbrilor fără antrenor principal sub contract.

În plus, pentru prima dată, pregătirile echipei s-au făcut departe de ochii lumii, din motive de pandemie, evident. N-am obținut nici măcar 15 minute de îngăduință pentru a-mi face o minimă idee despre ce se întâmplă la CSM Bacău. Probabil că, așa cum a făcut toată lumea, echipa a disputat și jocuri de verificare și probabil că au fost și utile. Vom vedea asta pe 12 și 13 septembrie, la turneul final al Cupei României, și după aceea, în perioada 15-17 septembrie, la turneul în cadrul căruia se vor disputa primele trei etape de campionat, în care Bacăul va întâlni Constanța, Călărașiul și Baia Mare, trei jocuri foarte grele. Până la alte vești, iată și lotul cu care presupunem că CSM Bacău va aborda sezonul 2020-2021:

Portari: Viachaslau Saldatsenka, Richard Freiwald, Răducu Tamaș, Andrei Cozma.

Linia de 9 metri: Bahdan Serhel, Ionuț Rotaru, Nikola Crnoglavac, Adrian Tîrzioru, Eduard Iordachi, Robert Gal, Stevan Sretenović.

Extreme: Rareș Păunică, Gabriel Cotinghiu, Rareș Stănică, Cătălin Brăescu.

Pivoți: Teo Čorić, Mihai Huta, Denis Dârlău.

Un comentariu la „Handbaliștii de la CSM Bacău încep sezonul peste două săptămâni și jumătate”

  1. Incep prin a va felicita initiativa de a …resuscita Bacaul Sportiv ,Bravo !! Din pacate cred ca vestile bune se opresc aici…..am vaga senazatie ca vom petrece un sezon intr o mediocriate teribila !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.