Handbal feminin, Divizia A / Știința Bacău – HCF Piatra Neamț 22-26 (8-13)

Handbalistele de la Știința Bacău au debutat cu o înfrângere în noua ediție a Diviziei A de handbal feminin. Cu o nouă conducere tehnică, o echipă tânără, dar și cu suporteri frumoși și entuziaști, echipa băcăuană n-a reușit să țină piept tradiționalelor adversare din Piatra Neamț. Împinsă de la spate de un public frenetic, ”studentele”, cu Ioana Manoilă revenită pe teren după o lungă absență, au început foarte bine și conduceau cu 4-1 în minutul 7. Un time-out cerut de antrenorul pietrean Dan Valentin a schimbat, însă, soarta jocului, gazdele găsind cu greu cheia apărării oaspete. Handbalistele Științei au comis o mulțime de greșeli neforțate și au ratat nu mai puțin de 4 aruncări de la 7 metri. În repriza secundă, elevele lui Dan Valentin au avut și 8 goluri avans, dar băcăuancele au revenit și au redus diferența mai aproape de realitatea din teren. Deși presărată cu multe greșeli și adeseori greoaie pe faza de atac, evoluția ”studentelor” lasă, totuși, să se întrevadă speranțe pentru partidele viitoare, mai ales cu un public atât de frumos aproape. Duminica viitoare, băcăuancele joacă din nou acasă, cu echipa secundă a prim-divizionarei HC Dunărea Brăila.

Știința Bacău – HCF Piatra Neamț 22-26 (8-13).

Știința: Uricaru, Robu – Manoilă 10 goluri, Faig 4, Ciobanu 4, Grigoriu 3, Croitoriu 1, Bucă, Iștoc, Onofrei, Verșescu, Andrieș. Antrenori: Ion Arsene, Georgiana Vântu.

HCF: Fârtescu, Munteanu – Miron 12, Oancea 7, Roșca 3, Dorneanu 2, Creangă 1, Boloca 1, Dâdă, Ababei. Antrenor: Dan Valentin.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.