Avancronică / Aerostar Bacău – ASU Politehnica Timișoara (sâmbătă, ora 11, stadion ”Aerostar”)

”Aviatorii” dispută sâmbătă, în etapa a V-a a Ligii a II-a, cel de-al treilea meci pe teren propriu din acest sezon și speră să spargă gheața. Și la goluri (pe teren propriu) și la victorii. Cu un singur punct strâns în patru etape, echipa pregătită de Cristi Popovici nu-și mai permite pași greșiți.

”E un meci foarte important, ne trebuie neapărat trei puncte. Încă nu am reușit să marcăm acasă, lucru care nu s-a întâmplat anul trecut, însă asta nu pentru că nu am avut ocazii. Am ratat unele situații bune și, în plus, la Liga a II-a, nivelul apărătorilor adverși este mai ridicat, astfel încât nu mai avem ocazii ”cu carul”, iar dacă nu marchezi din cele 2-3 ocazii pe care ți le creezi, poți avea mari probleme”, a declarat antrenorul principal al băcăuanilor.

De cealaltă parte, conducerea tehnică a bănățenilor debordează de optimism. După ce a calificat jocul Aerostarului drept ”dubios”, antrenorul secund Antonio Foale a declarat, citat de liga2.ro: ”Jocul de la Bacău abia îl aşteptăm, pentru că ne dorim foarte mult o victorie. Cu toată încrederea vă spun că vom lega două victorii. Ultimul joc a fost foarte bun, băieţii noştri sunt montaţi, au dat dovadă de profesionalism, de valoare. Urmează să mergem la Aerostar, să ne întoarcem cu cele trei puncte.”

Celelalte partide ale etapei a V-a din eșalonul secund: CS Mioveni – Metaloglobus București, Dacia Unirea Brăila – Sportul Snagov, Daco-Getica București – Pandurii Tg. Jiu, ACS Poli Timișoara – UTA Arad, Ripensia Timișoara – Academica Clinceni, Farul Constanța – CS Balotești, ”U” Cluj – Luceafărul Oradea, FC Argeș – Energeticianul, Petrolul Ploiești – Chindia Târgoviște (12 septembrie).

2 comentarii la „Avancronică / Aerostar Bacău – ASU Politehnica Timișoara (sâmbătă, ora 11, stadion ”Aerostar”)”

  1. Domnul Foale aka Mourinho de Banat ar trebui sa fie putin mai realist. Daca nu castigau cu U Cluj ( felicitari lor ), erau in aceeasi situatie ca si Aerostar. Si Metaloglobus a batut Petrolul si nu ii vad sa declare ca o sa lege nu stiu cate victorii de acum inainte. Poate le da alde Buhacianu si lor 2-3 si ii calmeaza.

    1. Unde sa le dea si mai ales ce?Fii realist omule..Aerostarul se intoarce in „C” fara niciun dubiu.Nu poti emite pretentii atunci cand vrei sa tii echipa cu cotizatiile luate de la angajatii Aerostar.Trebuiesc jucatori buni,adica BANI!Nu o sa bage nimeni altcineva bani in echipa Aerostarului..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.