Volei, Divizia Cadete / O nouă calificare la un turneu final pentru CSS Bacău

Voleibalistele cadete de la CSS Bacău, pregătite de profesorii Dumitru Matanie și Traian Șnel, au participat săptămâna trecută la seria a IV-a a turneului semifinal al campionatului, organizat de CSU Medicina Tg. Mureș. Tinerele voleibaliste băcăuance au obținut calificarea la turneul final, clasându-se pe locul al doilea, după echipa gazdă. Echipa băcăuană a obținut următoarele rezultate: 3:0 (24, 20, 16) cu CSS Sibiu, 1:3 (-21, -14, 18, -13) cu CSU Medicina Tg. Mureș, 3:1  (-24, 12, 7, 11) cu CSS 2 Baia Mare, 3:0 (21, 10, 11) cu CS Power Volley CSM Baia Mare și 3:1 (18, 10, -22, 21) cu Victoria Nădlac.

”A fost un turneu dificil, în care fetele au jucat din ce în ce mai bine de la meci la meci și în care am demonstrat că locul nostru este în primele 8 echipe din țară. Un fapt inedit este că, la meciul cu Tg Mureș, s-au aflat față în față antrenorul Matanie și fiica lui, ridicătoarea Iulia Matanie, în postura de adversari. A ieșit bine pentru amândoi, ambele echipe calificându-se. Noi am jucat la acest turneu cu o ridicătoare de clasa a șasea, Ilinca Boboc, care, deși e cu 3 ani mai mică decât categoria de vârstă, a făcut față cu succes.” Traian Șnel

Lotul CSS BACĂU: Denisa Sava, Ilinca Boboc, Mădălina Airoaie, Bianca Dodan, Alexandra Adragăi, Neidi Enache, Jakie Rusu, Andreea Năstase, Ștefania Munteanu și Teo Țurcanu. Antrenori Dumitru Matanie si Traian Șnel. Turneul final va avea loc tot la Tg Mureș, în perioada 15-19 mai.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.