Volei / Știința a pierdut în fața campioanei, minivoleibaliștii s-au calificat în semifinale

Favoritele hârtiei s-au impus în semifinalele Cupei României la volei feminin. În primul joc, Știința a pierdut cu 0-3 în fața celor de la CSM București, la capătul unui joc în care primul set a fost câștigat de bucureștence, al doilea fost decis de greșelile grosolane ale arbitrului Tudor Pop, iar al treilea a fost pierdut de ”studente”, care au fost învinse după ce au avut 20-12. După meci, a avut loc festivitatea de premiere a echipei băcăuane, care a ocupat locul al treilea în recent încheiata ediție de campionat.

 

Cea de-a doua semifinală a fost spectaculoasă, Volei Alba Blaj impunându-se cu 3-1 după ce a pierdut primul set la 15. Finala CSM București – Volei Alba Blaj, care se anunță palpitantă, va avea loc sâmbătă, de la ora 14.30.

Vești foarte bune de la turneul final al Diviziei Minivolei băieți. CSS Bacău (antrenori Ionuț Vasluianu și Eusebiu Țurcanu) a câștigat toate meciurile din grupă și s-a calificat în semifinale, unde va juca sâmbătă împotriva echipei bucureștene CTF Mihai I. Multă baftă !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.